onsdag 13 december 2017
Headere16

Ny IHRSA Europeisk Congress

Över 600 ägare och chefer från gymindustrin förväntas delta i årets IHRSA European Congress i London, England den 23-26 Oktober 2017. 

Missa inte detta tillfälle att umgås med andra gymägare och chefer från olika länder i Europa. Alla som deltagit på IHRSA vet att man kommer hem med en massa nya idéer och extremt mycket inspiration. London är i många fall ”gymbranschens Europeiska huvudstad” - här händer massor. Just nu speciellt inom "boutique fitness", passa därför på att göra många studiebesök. Detta är en perfekt stad och arrangemang för att kombinera "business with pleasure”.

Som deltagare kommer Du att ha möjlighet att:
* Förbättra din kompetens och utbyta idéer med andra ledare i vår bransch.
* Delta i olika seminarier för att få inspiration och idéer som hjälper ditt gyms framtida utveckling.
* Ta del av en mindre mässa med många ledande leverantörer av träningsutrustning och olika tjänster.
* Göra studiebesök på några ledande hälsoklubbar.

Innehållsrika seminarier presenteras av en rad talare inom och utanför branschen. Dessa seminarier tar upp såväl aktuella som framtida utmaningar för vår bransch. Några av 2017 års talare är:

Pioneering an Adaptive Digital Strategy med Ben Hammersley, Fururist och författare.

Changes in Trends & Expectations for the Future med Herman Konings, Futurist och VD på Antwerp Agency.

The Techstorm is Disrupting Society and Business med Nicklas Bergman, Entrepreneur & Venture Capitalist.

The Future of the Discount Market - Saturation or Growth med Henrik Gockel, Grundare, MD och delägare i PRIME TIME Fitness.

IHRSA Europe 17

"Kongressen ger många unik möjligheter. Här samlas kompetens från cirka 600 ledande affärsmän som representerar över 30 länder i Europa. Tillsammans med kongressens innehåll har vi skapat de bästa förutsättningarna för framtida innovation och utveckling” säger Joe Moore, VD för IHRSA.

Hela programmet hittar du genom att klicka här >>

Registrera dig på denna sida >> 

Genom att ange koden "17GB" erhåller du minst 50 euro i rabatt på en full registrering till konventet.

En film från 2016 års European Congress kan du se här >> 

Ta tillfället att ta ett steg tillbaka från din vardag, hitta inspiration och planera för en bättre framtid. Välkommen till London!

Last modified on tisdag, 01 augusti 2017 18:25
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners