onsdag 13 december 2017
Headere16

Lyssna på Sweaty Business Podcast

Är du en gymägare, chef eller Personlig Tränare finns det nu en pod som ger dig många intressanta idéer kring det senaste från branschen.

Podden heter ”Sweaty Business Podcast” och är en produktion från Brian van den Brink och Norberto Lacourt. Här kan du lyssna på trenderna, personerna, koncepten och businessen bakom många framgångsrika drivkrafter inom tränings- och hälsobranschen. 

Podden släpps en gång i veckan, på onsdagar och är redan uppe i tretton fullmatade avsnitt. Gäster som varit hittills är kända branschprofiler som Jonas Lissjanis, Monika Björn, Seth Ronland, Jessica Clarén med flera. Framtida gäster som redan är inbokade inkluderar bland andra Lovisa ”Lofsan” Sandström, Henrik Bunge (VD Björn Borg), Professor Michael Dahlén, Jesper Magnusson med flera. 

Om personerna bakom podden

Brian van den Brink är en välkänd branschprofil som har en historik som marknadschef för SATS Sverige, som egen företagare i företaget ActivateMe samt i sin nuvarande roll som nordisk marknadschef för Qicraft/Technogym. Han är även lic. personlig tränare, gruppträningsinstruktör, utbildare och föreläsare. 

Norberto Lacourt har mer än 16 års erfarenhet som tränare. Han är personlig tränare, gruppträningsinstruktör, Strength Coach och CrossFit-tränare. Norbertos talang för tränarrollen ledde fram till att han värvades till Nikes Master Trainer team 2012. De senaste två åren har han bland annat varit verksam som Head Coach och performance coach på CrossFitVerket på Ekerö.

Ta del av deras podcast genom att klicka här >>

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners