torsdag 24 augusti 2017
Headere16

Missa inte Nordens största mötesplats för gymbranschen

I höst, den 25 - 27 november, är det dags igen för Fitnessfestivalen och Branschdagarna - den årliga träffen riktad till branschen för träning och hälsa. Med över 400 utställare och 11 scener blir det en helg, som går under namnet Fit for Life WKND, med massor av inspiration för alla som är intresserade av hälsa, träning och skönhet.

En del av hela arrangemanget är "Scandinavian Club Business Days”. Det blir två dagar (den 25 - 26 oktober) fyllda med kvalitativ information för beslutsfattare i klubbträningsindustrin i samarbete med bl a FIBO, EHFA och Friskvårdsföretagarna Almega. FIBO Global Fitness Forum är en del av Scandinavian Club Business Days och presenteras av FIBO-arrangören Reed Exhibitions. Här kan du ta del av kompetensutveckling, nätverka och upptäcka nyheter från branschens alla leverantörer.

Några av föreläsningarna är:

Att våga tänka större.
Niclas Bönström, Mrs Sporty & Pixformance

Niclas Bönström - doldissvensken som har startat över 500 gym driver idag Europas största kedja av nischade gym. Efter 12 år uppbyggnation av franchisekedjan Mrs Sporty, i samarbete med bland annat tennisstjärna Stefanie Graf, får vi ta del av hur det har gått till, framtidsplanerna och för första gången i Sverige höra mer om Niclas unika erfarenhet. Niclas vann även priset ”FIBO Innovation Award 2014” i kategorin ”utbildningskoncept” med uppfinningen Pixformance.

Branschdag 1b

Technology - what´s the future regarding the Health & Fitness industry?
Donnie SC Lygonis, KTH Royal Institute of Technology

Mr Lygonis has just completed a one year Fellowship as Senior Advisor at the Nordic Innovation House Palo Alto, California where he laid the groundwork for the Swedish startup support system in Silicon Valley, and is now back as Technology Transfer Manager at KTH Royal Institute of Technology in Stockholm. KTH is one of Europe’s leading technical and engineering universities. KTH is Sweden’s largest technical research and learning institution and home to students, researchers and faculty from around the world dedicated to advancing knowledge and solving the large challenges in the world today and tomorrow.

För en stark friskvårdsbransch.
Gustav Wiel-Berggren, branschansvarig Almega Friskvårdsföretagen


Gym- och friskvårdsbranschen är större än någonsin – ändå kan den växa mycket mer om förutsättningarna är rätt. Gustav Wiel-Berggren berättar om det politiska arbetet för att göra svenska folket mer aktivt och ge era företag fler medlemmar.

Folkhälsopolitiska utmaningar.
Anne-Marie Brodén, tidigare riksdagsledamot, landstingsråd och ordförande för Statens folkhälsoinstitut

Den psykiska ohälsan är på rekordhöga nivåer, barnfetman ökar och benskörhet kryper ner i åldrarna. Den politiska veteranen Anne-Marie Brodén berättar om de folkhälsopolitiska utmaningar vi står inför.

På lördagen ansvarar KlubbSverige för föreläsningarna och lovar ett mycket spännande innehåll med fokus på ”lönsamhet”. Här kommer även en paneldebatt att äga rum

"Arrangemanget är större än någonsin och det är rekord i antal utställare (mer än 400 företag finns representerade). Jättekul och det bekräftar branschens stora tillväxt. Vi är väldigt nöjda med vilka föreläsare som kommer att vara på plats under envetet. I kombination med mässbesök, vår Nätverksmiddagen samt den stora galan, Guldhjärtat, med utdelning av priser inom olika kategorier - garanterar vi en upplevelse utöver det mesta" menar arrangören Ove Rytter från Strong Events.

Branschdag 1a

Fakta och anmälan:
* Som vanligt gäller fritt deltagande för en juridisk person per enhet, inklusive fri entré till hela Fitnessfestivalen och Fit for Life WKND.

* Om ni vill skicka fler deltagare från ert företag, sker detta till självkostnadspris.

* Fribiljetter till FIBO till alla registrerade deltagare.

* Under fredagskvällen arrangeras en Nätverksmiddag med debatt.

* Komplett program, tider och samtliga presentatörer kan du läsa om här >>

* Förhandsanmälan via vårt anmälningsformulär krävs, klicka här >>

Ps.
Glöm inte att Fitnessfestivalen även parallellt arrangerar ”Tränardagarna” som riktar sig till alla arbetar som Personlig Tränare, fystränare, terapeut och/eller som tränare för specifika idrotter. Tränardagarna kommer att spegla det senaste inom Prestation, Funktion och Medicinsk träning. Här samlas forskare och specialister inom respektive område. Två inspirerande dagar för alla som vill hänga med i utvecklingen inom tränaryrket.

Läs mer här >>

Last modified on tisdag, 11 oktober 2016 16:42
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners