söndag 17 december 2017
Headere16

Ny MBM-konferens den 12 - 13 oktober

MBM är mötesplatsen för eliten som driver verksamhet inom branschen för träning och hälsa. Allting handlar om att bygga relationer, utbyta erfarenhet och via utvalda leverantörer få nya idéer för ökad lönsamhet.

Denna konferensform har funnits sedan 1993 men den första Nordiska träffen arrangerades 2007 i Helsingborg. Succen var enorm och efter detta har arrangemanget etablerat sig som en viktig mötesplats framförallt för branschens största kedjor och de mest professionella leverantörerna. Nu är det dags igen - den 12 - 13 oktober arrangeras den 7:e MBM-konferensen, denna gången på Quality Globe Hotel. Detta gigantiska hotell (Sveriges 5:e största) erbjuder riktigt bra konferensmöjligheter och en atmosfär i bästa premium anda.

Varje MBM samlar knappt 100 deltagare fördelat på ungefär lika många verksamheter som leverantörer. Konferensen involverar hela marknaden inom träning och hälsa med ett fokus på kommersiella gym och friskvårdsanläggningar samt ideella föreningsverksamheter. Vem som helst får inte delta utan upplägget bygger på "by invitation only".

Anledningarna till att MBM-konferensen fått ett sådant positivt omdöme är att den innehåller många väldigt givande delar. Det som brukar lyftas fram är - som deltagare kan du möta andra likasinnade i branschen och utbyta värdefull erfarenhet, göra fina affärer med ledande leverantörer, lyssna på intressanta föreläsningar samt skaffa ny energi genom att äta gott tillsammans med underhållning i en högklassig miljö.

MBM15 bb

Ansvarig för MBM är Björn Johansson som menar - ”Nyckeln för succén bakom denna konferensform är först och främst att rätt folk är på plats, som bjuder på sig själva och sprider härlig energi. Sen är mixen av olika aktiviteter avgörande. Dessutom är tidsplaneringen tuff och alla måste följa ett väldigt detaljstyrt schema vilket uppskattas, här finns ingen tid för att bullshit”.

Här följer några kommenterar från tidigare deltagare:
​”Bästa mötesplatsen, kanon upplägg, mycket nöjd”.

”Mycket proffsigt upplägg och perfekt mix. Dessutom god stämning och bra mingel”.

”Är helt ny till MBM och visste inte riktigt vad det innebar. Men oj vad bra det var, bästa konferensen jag varit på. Ska rekommendera den för alla”.

"Ett STORT TACK för att jag fick vara med - mer givande än förväntat”

”MYCKET bra, vi kommer garanterat tillbaka om 2 år”.

”Det här var skitbra rent ut sagt”.

"Tack för en mycket välorganiserad MBM - detta är en form av möte som är helt rätt för att utveckla och göra branschen mer lönsam".

För mer information, klicka här >>
 
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners