onsdag 13 december 2017
Headere16

Kompetensutveckling på Lönsamhet & Framgång

Succékonferenserna Lönsamhet & Framgång återkommer efter 2 års uppehåll. Här erbjuds en heldagskonferens för dig som driver ett gym eller arbetar som Personlig Tränare.

Konferensen äger rum den 15 september på Halmstad Golfarena. Golfarenan erbjuder fina konferenslokaler, utbyggt och välutrustat Eleiko gym och olika boendealternativ.

Ta chansen är lär av olika experter. Här hittar du bland annat:

All kraft i samma riktning med Jonas Bergqvist

Jonas är inte bara Tre Kronors näst meste landslagsman genom tiderna. Han har efter karriären jobbat som ledare i fyra  olika branscher inom näringslivet efter sin tid som idrottsman.
Jonas berättar på ett pedagogiskt och personligt sätt om styrkorna som han tagit med sig som hockeyspelare på elitnivå in i sitt dagliga ledarskap. Ett föredrag som ger inspiration att i sitt eget ledarskap få all kraft i samma riktning. j

Framtidens Fitness med Roy Simonson                                                                                                          

Dagarna när ”one products fits all” är borta. Idag finns det så oändligt med alternativ, så många tekniker och träningsverktyg tillgängliga och alla med potential få attraktion och växa exponentiellt. I denna presentation kommer Roy låta er följa med in i hans syn på framtiden, en framtid som kan kräva mer kreativa sätt för att anpassa träning till individens behov. Roy är en världskänd uppfinnare och expert på design och tillverkning av utrustning i träningsbranschen. Från sin första satsning med Eagle serien som chef för produktutveckling hos CYBEX, till skapandet av FreeMotions första maskiner till att bli en eftersökt produktutvecklingskonsult. Att Roy Simonson betytt mycket för träningsindustrins riktning och produktutveckling de senaste fyra årtionden är ingen underdrift. Idag arbete Roy för Eleiko där hans erfarenheter och kompetens inom utveckling av utrustning för kommersiell träning sammanfaller väl med Eleikos mål att bygga en starkare värld.

Hur wow kan öka din lönsamhet med Helene Johansson                                                                          

Gästen upplevelse är helt avgörande för både köpbeteende och hur länge vi behåller våra kunder. Att skapa magi i varje ögonblick är en konkurrensfaktor i vår bransch som länge har erbjudit samma utbud, likadana maskiner och likadana lokaler. Helene är Wow experience manager och delägare till Hagabadet i Haga och Hagabadet i Sannegården. Hon är i grunden hälsopedagog med flertalet instruktörs- och yogakurser i bagaget. Utbildningar i kommunikation, marknadsföring, management på IHM. Helene har också genomgått Disneys wow- och serviceutbildning i Florida samt Mastery University, Tony Robbins i USA

Hur blir jag framgångsrik som personlig tränare med Mads Jacobsen                                                      

I denna föreläsning kommer Mads presentera nycklarna till en framgångsrik PT karriär. Du får ta del av anledningen till varför förhållandet mellan gym, personlig tränare och klient är så viktigt. Varför de enskilda delarna är beroende av varandra och hur du ska jobba med dem för att bli framgångsrik.

HeleneoJonas

Några delar som konferens innehåller är:

Chefs spåret - ledarskap för maximal framgång
En välfylld dag med skräddarsydda programpunkter för att ge Dig inspiration, kunskap och konkreta modeller att med hem för effektivare och lönsammare affärsverksamhet.

PT spåret – programmera dig till en framgångsrik PT
Vi lyfter på locket för vad som fungerar inom Personlig Träning. Hur kan vi med enkla medel marknadsföra och sälja PT? Du får prova på flera träningsformer att ta med hem och omsätta till träningspass för Dina klienter!

Inköpsmässa
För ägare & chefer ingår även en effektiv inköpsmässa med sju snabbmöten med noga utvalda leverantörer.

Bastu upplevelse och middag
Som avslutning bjuds det på en exklusiv bastuupplevelse och festmiddag på Tylö!

Anmälan
Priset är 1 990 kr ex moms per person för hela dagen. Du kan antingen välja "Chefs spåret" eller "PT spåret".
GymBusiness läsare har 500 kr i rabatt genom att ange koden ”gymbusiness" vid bokning.

Läs mer och anmäl dig här >>

Arrangör är Thommy Henningsson på VO2 Sportskompaniet och huvudsponsor är Eleiko.

Last modified on onsdag, 02 augusti 2017 10:58
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners