onsdag 13 december 2017
Headere16

Wellness Studio köper Motiva Fitness

Wellness Studio forsätter sin expansion och stärker sin position ytterligare i sydöstra Sverige med att nu även etablera sig i västra Blekinge. Detta görs genom att köpa Motiva Fitness som idag har fem anläggningar i Karlshamn, Asarum, Mörrum och Olofström. Övertagandet sker från och med den 1 oktober 2017.

Olle Hallstedt, tidigare ägare på Motiva säger - "På Motiva har vi haft som vision att förändra människors livsstil och matvanor. Genom kunskap och motivation inom motion och hälsa har vi skapat en inspirerande mötesplatser där människor vill vara för att "må så mycket bättre”. Vår affärside är därför väldigt likt Wellness Studio vilket innebär att både personal och medlemmar även i fortsättningen kommer att känna sig som hemma”. Olle Hallstedt kommer att fortsätta som driftansvarig för anläggningarna i västra Blekinge. 
 
Motiva Olle
 
Wellness Studio - som har anor från 1990-talet - ägs av tre privatpersoner som arbetar aktivt i verksamheten. Nu har man 21 anläggningar i regionerna Kalmar, Växjö, Karlskrona, Ronneby och Karlshamn. 
Det innefattar närmare 250 medarbetare, drygt 15 000 medlemmar och en omsättningsprognos för 2017 på 70 000 000 kr.
 
”Köpet av Motiva ligger helt rätt för oss i många perspektiv. Att nu även täcka in västra Blekinge är en stor fördel. Vi kommer att dra nytta av den kompetens man samlat på sig inom Motiva. Dessutom   kommer Olle även jobba med vår fortsatta expansion, han har sen tidigare visat att han är duktig på att hitta bra lokaler på bra orter för vår typ av verksamhet” säger Joachim König, delägare i Wellness Studio. 
Last modified on tisdag, 03 oktober 2017 14:54
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners