onsdag 13 december 2017
Headere16

Dags att anmäla sig till Fitnessfestivalen

Senare i höst, den 1 - 3 december, är det dags igen för Fitnessfestivalen - den årliga träffen riktad till branschen för träning och hälsa. Detta är norra Europas största inspirationshelg för träning och aktiv hälsa. På mässan hittar du i år över 200 utställare. 

En del av hela arrangemanget är "Scandinavian Club Business Days”. Det blir två dagar (den 1 - 2 december) fyllda med kvalitativ information för beslutsfattare i klubbträningsindustrin. 
Årets tema kommer bland annat att innehålla allt från Robotisering, Scientific News och handfasta råd. Här kan du ta del av kompetensutveckling, nätverka och upptäcka nyheter från branschens alla leverantörer. Evenemanget görs i samarbete med Reed Exhibitions/FIBO. Några av presentatörerna är Herman Rutgers, Ulf Bengtsson, Annmarie Palm och Michael Dahlen.

Ett stort tema i år är ”Framtiden” - med spännande föreläsare inom olika forskningsområden kring bland annat åldrande och ny Virtual Reality-teknik. Alla deltagare i Scandinavian Club Business Days får testa Future Fitness Lab - ett 500 kvm stort område dedikerat till VR-fitness. 

Det är fri entré för en person per juridisk enhet, medan medföljande betalar självkostnadspris. Deltagare har även fritt inträde till Fitnessfestivalen under hela helgen för mässbesök. Arrangören godkänner endast klubbägare, platschefer eller inköpsansvarig för organisationer, vilka erbjuder en fysisk mötesplats för träning eller friskvård.

Anmäl dig och läs mer här >> 
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners