söndag 17 december 2017
Headere16

Magnus Filipsson - ny VD på CL Fitness

Magnus Filipsson blir från och med maj 2017 ny vd för CL Fitness Sverige AB. Han efterträder Thomas Werneman som varit vd och försäljningschef sedan 2016 och som efter en framgångsrik insats nu kommer att fokusera helt på rollen som försäljningschef.

Magnus har lång erfarenhet och ett stort kontaktnät i träningsbranschen, från tidigare tjänst som vd vid den svenska distributören av Technogym, numera Qicraft, och som delägare och senior partner inom KlubbSverige AB, en roll och ett ägande han lämnade under slutet av 2016. Magnus känner också redan till delar av verksamheten inom CL Fitness då han anlitats som konsult av bolaget.

"Jag är övertygad om att Magnus med sin långa erfarenhet och sitt stora nätverk i branschen kommer att vidareutveckla det som Thomas byggt upp och leda CL Fitness till fortsatta framgångar, säger Lars Nordström, styrelseordförande. Vi vill samtidigt från styrelsens sida framföra ett stort tack till Thomas för det arbete och det engagemang han lagt i bolaget under sin tid som vd, och ser fram emot att Thomas nu kan lägga all kraft på att fortsätta utveckla försäljningsavdelningen".

"Jag är hedrad och ödmjuk inför min nya roll som vd efter Thomas. CL Fitness har jag länge betraktat som en av de starkaste aktörerna inom den svenska träningsindustrin med såväl hög samlad kompetens som ett affärsmässigt intressant utbud. Styrelsens beslut att investera ytterligare i organisationen innebär att vi kan stärka såväl nuvarande som nya kundkontakter samt fortsätta det utvecklingsarbete som Thomas redan genomfört. Bolaget har dessutom förstärkt organisationen både inom administration och på marknadsavdelningen under våren, säger nyblivne vd Magnus Filipsson.

"Jag ser fram emot att nu helt och hållet få ägna mig åt det jag brinner för, att vara på marknaden tillsammans med mina medarbetare på försäljningsavdelningen och träffa såväl nya som gamla kunder", säger Thomas Werneman.

Om CL Fitness

CL Fitness har sedan 1985 utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till klubbar, föreningar, privata företag, offentliga institutioner, gym, hotell och spa-anläggningar. CL Fitness har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje kunds behov. Med vår samlade kompetens, erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering. Läs mer på clfitness.se

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners