söndag 17 december 2017
Headere16

Nyetablera smart och få mycket för pengarna

Står du i begrepp att starta upp ett gym? Eller utökar du din befintliga anläggning? Med begagnad utrustning får du väldigt mycket för pengarna.

Att undersöka marknaden för begagnad utrustning är både smart för plånboken och för miljön ur hållbarhetssynpunkt.
Vi har kikat på Fitness Brands som i första hand säljer ny gymutrustning från Life Fitness och Hammer Strength. De har valt att öppna Fitness Brands Outlet för att kunna erbjuda begagnad utrustning och möta de behov som finns hos kunderna.

På den stora Outleten i Västerås hittar du ett imponerande lager med över 500 olika enheter med begagnad konditions- och styrketräningsutrustning från Life Fitness, Hammer Strength och flera andra kända varumärken.

Besök Fitness Brands Outlet på webben >>

Ring och prata med oss:
Fitness Brands
021-30 11 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
fitnessbrands.com

FB outlet a

FB outlet b

FB outlet c

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners