söndag 17 december 2017
Headere16

Medley inleder strategiskt samarbete med Concept

Som en av de största aktörerna inom friskvårdsbranschen kommer Medley utveckla sina erbjudanden inom träning och hälsa. I samarbete med Concept ska Medley bredda hälsotrenden och sänka trösklarna för de som vill bli mer aktiva i vardagen.

Medley har valt Concept som strategisk samarbetspartner när det kommer till gym- och träningsutrustning. Avtalet innefattar även utbildning av personal, konceptualisering av gymupplevelsen och omvärldsbevakning. Allt för att stärka erbjudandet gentemot de som bor och verkar i kommuner där Medley bedriver verksamhet.

”Vi är mycket nöjda med att ha slutit avtal med Concept. Vi ser dem som en viktig strategisk partner för att utveckla Medley och våra tränings- och hälsoerbjudanden”, säger Medleys kommersiella chef Niclas Ingwall.

Concept, med verksamhet i Sverige, Norge och Finland, har sitt huvudkontor i Jönköping och ligger bra i förhållande till de mer än 30 center som Medley driver runt om i landet.

”Vi är otroligt stolta och glada över att bli utvalda av Medley som leverantör och samarbetspartner. Vi vill vara delaktiga i och stötta Medleys spännande resa framåt”, säger Peter Laurits, VD på Concept.

Läs mer om Concept Träningsredskap här >>

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners