söndag 17 december 2017
Headere16

Fler och fler gym väljer Power Plate

Fler och fler gym väljer att komplettera sin befintliga utrustning med Power Plate för att höja medlemmars träningsupplevelse.

Ett stort grattis till Hälsofabriken i Åtvidaberg som är senast i raden med att utöka gymmet med Power Plate.

Bewellness gym i Borås har uppgraderat sina tidigare ”plattor” till den senaste modellen, Pro7.En interaktiv modell där möjlighet finns för användaren att följa med i olika virtuella träningsprogram.

När maskinerna på Bewellness skulle introduceras var det tänkt att det skulle ske i ”small groups” om fem personer. Small group:en blev något större då tio träningsglada och nyfikna medlemmar ville vara med.

Jättekul tycker vi! Vi önskar båda gymmen och deras medlemmar massor av träningsglädje.

Och så klart, en riktigt fin sommar.

Läs mer om Power Plate här >>

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners