onsdag 13 december 2017
Headere16

Life Fitness storsäljare i ny förpackning

Vi intervjuar Rikard Wendt, Life Fitness Academy Master Trainer som testar Life Fitness nya redesignade löpband, storsäljaren Integrity.

Så, vad är det som utmärker New Integrity Series?  
Rikard säger - ”Det första man ser är ju designen, elegant med ny rena linjer. Den är verkligen snygg! Känns även tryggt att den, precis som sin äldre föregångare, har kvar den kraftfulla och driftsäkra tekniken under huven. Mattan har blivit lite bredare, vilket ger en skön löpkänsla och ger gott om plats för armarna att röra sig. Displayen är enkel och intuitiv att använda. Kort sagt, ett riktigt bra löpband för vilken anläggning som helst.”

Se filmen som berättar om hur förvandlingen gick till här >>

Vill du få mer information om New Integrity Series?
Kontakta Fitness Brands Sweden - exklusiv återförsäljare av Life Fitness i Sverige.

021-30 11 00,
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
fitnessbrands.com 

Life integrety 2

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners