En smart stepbräda för den funktionella ytan

Escape Deck 2.0 är en multifunktionell stepbräda anpassad för funktionell träning, cirkelträning steppass och styrketräning. 

Stepbrädan kan justeras på 16 olika sätt och är ett riktigt smart val för ditt gym och din gruppträning.

Smarta Escape Deck 2.0 är den genomtänkta lösningen för den lilla ytan. Multifunktionell med ställbar rygg, används med fästpunkter för gummiband och motståndsträning, smart design med förvaring så användarna snabbt kommer åt hantlar eller gummiband för snabba HIT-pass. Vinkla ryggstödet 30°, 45° eller 70° för varierad träning.

Escape collage

Se en film över hur Escape Deck 2.0 fungerar här >>

Vill du få mer information om Escape Deck 2.0 eller har frågor kring träningsutrustning, funderingar kring planering av gym?

Kontakta oss på Fitness Brands Sweden:
Telefon: 021-30 11 00,
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: fitnessbrands.com 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

Please publish modules in offcanvas position.