fredag 24 november 2017
Headere16

THE TRIP™ - en resa in i framtiden för din anläggning

Les Mills meddelar att de har släppt sin IMMERSIVE träningsupplevelse med 1 projektor vilket ändrar prisbilden drastiskt till det bättre.

Självklart ger detta många fler gym möjligheten att ha ”råd” att hänga med i utvecklingen.

Nu har du chansen att ge dina medlemmar något som får det att bokstavligt talat kittlas i magen, när Les Mills erbjuder THE TRIP™ med en projektor som lösning. Framför en 3D-skärm guidar instruktören deltagarna genom olika världar, ena stunden uppför praktfulla bergstoppar för att i nästa stund sprinta i kapp cyklister genom futuristiska stadsmiljöer.
 
THE TRIP™ ger dina medlemmar, gamla som nya en oförglömlig träningsupplevelse. Där kombinationen av träning och underhållning resulterar i ett helt unikt cykelpass, som ger dem chansen att ta sin träning till en helt ny nivå, på ett helt nytt sätt. Konceptet baseras på projektorer som projicerar film till en 3D-skärm. Nu har man lyckats hitta en lösning som fortfarande ger samma upplevelse, men som baseras på en projektor. Vilket gör att du reducera kostnaderna vid uppstart.  
 
The trip
 
Den tekniska investeringen för att erbjuda THE TRIP™ på din anläggning är nu endast cirka 350 000 kr.
Då har du ett utbud som matchar framtidens behov, vilket ger dig möjlighet att möta den nya generation och deras krav.

Läs mer om detta koncept här >>
 
Se en några film om The Trip här >>

För mer information kontakta - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners