Hammer Strength hetare än någonsin

När Gary Jones skapade Hammer Strength 1989 var han fast besluten om att förbättra styrketräningen.

Med input från Cincinnati Bengals utformade och konstruerade Gary Jones maskiner med biomekanik i åtanke – maskiner som rör sig på samma sätt som kroppen gör! Och resultatet blev riktigt bra. Allt fler har fått upp ögonen och vill träna på utrustning från Hammer Strength.

Hammer Jones

Official Hammer Strength Training Center 

Vad är ett Official Hammer Strength Training Center? För att få sätta upp den coola silvriga skylten finns det kriterier som behöver uppfyllas. Med en line-up av 15 enheter eller fler så blir du en del av Hammer Strength klanen. FNF i Helsingborg var det första Official Hammer Strength Training Center i Sverige och dom har följts av fler.

För att bara nämna några så har Volym Gym och Fitness i Askersund en fin anläggning och för bara några veckor sedan slog Gymmet Uppsala upp sina portar till en riktigt cool anläggning. 

Se filmen om ”How Hammer Strength is made” >>

Hammer2a

Vill du veta mer om Hammer Strength? Kontakta Fitness Brands Sweden:

021-30 11 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
fitnessbrands.com

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

Please publish modules in offcanvas position.