onsdag 13 december 2017
Headere16

Fit3d - ett viktigt verktyg för dina kunders framgång

I jakten på att för sina medlemmar påvisa resultat utvecklar gymbranchen nya koncept. Fit3d är en spännande lösning som fortsätter sin expansion i Sverige.

Fit3d använder teknik baserat på djupgående infrarött ljus för att skanna kroppen i 45 sekunder. Den speciella scannern fångar en 360 graders 3D bild till en väldigt hög tillförlitlighet. Här får man fram mätningar som olika punkters omkrets och fettmängd. När en skanning tas, laddas bilden upp i molnet (vilket beroende på uppladdningshastighet tar cirka 10 minuter) och användarna kan sedan se resultatet direkt i sin mobil.

En av Fit3d´s kunder är X-Force Factory i Norrköping och Linköping. Det är två av Sveriges modernaste träningsanläggningar. I storlek är X-Force Factory Linköping med sina 3 500 kvm en av regionens största anläggningar och X-Force Factory Norrköping är med sina över 7 000 kvm kanske Sveriges största anläggning. 

För medlemmarna ger det en fantastisk tillgång till båda anläggningarna som har all typ av träning men speciellt intressant är världsunika X-Force konceptet, träningsmaskiner som som ger större belastning i den negativa fasen vilket ger mer effektiv träning = bättre resultat och på kortare tid. Det tillsammans med supervised training, mätning och uppföljning med Fit3d ger möjlighet till effektivaste träningen.​

factoryfitnessnkpg

Försäljningsansvarig och kontaktperson för Fit3d är Anders Lundgren. Han är sedan 1998 utbildad Personlig Tränare och har även jobbat som kostrådgivare och coach i många år. 

”När jag fick möjlighet att djupdyka ner i Fit3d var det inte svårt att lämna Tanita-vågen och gå över till att använda Fit3d. Genom en 3D-skanning påvisas enkelt en ursprungsmätning och sedan resultatutvecklingen. Detta verktyg påvisar en totalbild över kundens utveckling, helt outstanding", avslutar Anders Lundgren.

Se en film om hur testet går till här >>

Vid frågor når du Anders på -
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0729 - 757577

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners