onsdag 13 december 2017
Headere16

The PIT - nytt träningskoncept på exklusiv anläggning

På Aker Brygge i Oslo hittar du denna high end, premium PT studio.

Med en yta på 1800 kvadratmeter i Aker Brygges centrum har Studio Jobbsprek skapat ett gym utöver det vanliga. Här kan du träna på egen hand, gå på träningspass, eller boka ett möte med några av landets bästa personliga tränare. Studio Jobsprek sticker ut med sin storsatsning på hela 600 kvadratmeter för personlig träning. Hela anläggningen andas design och kvalitet från loungen och hela vägen ända in i omklädningsrummen. Utrustningen kommer från världsledande Life Fitness och Hammer Strength.

COLLAGE JOBBSPREK

Unikt träninskoncept lockar medlemmar
The PIT är ett helt nytt och unikt träningskocept hos Studio Jobbsprek. Här får medlemmarna tuff och utmanande träning med helt ny och toppmodern utrustning kombinerat med ljus- och ljudeffekter. Här prickar Jobsprek in två av de hetaste trenderna för 2018. Med The PIT, det unika konceptet. The PIT är träningspasset som genomförs som en 50-minuters klass på upptill 20 personer där du följs tätt av proffsiga tränare. The PIT kombinerar träning på löpband  (löpning eller gång) med styrketräning. Perfekt kombination av kondition och styrka på kort tid.

jobbsprek slut

Se Jobspreks video här >>

Fotografierna från Jobsprek kommer från Kim Granli.

Vill du veta mer? Kontakta Fitness Brands:
Tfn 021-30 11 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
fitnessbrands.com

Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners