onsdag 13 december 2017
Headere16

Erbjudande från Gym Control

Gym Control AB bygger effektiva verktyg för friskvårdsbranschen där företagen som använder tjänsten kan administrera hela sin anläggning. 

Systemen sköter om allt från passbokning till autogiro, fakturering, kassasystem och dörrlås. Tjänsten är plattformsoberoende och helt webbaserat. Du är direktkopplad till både bankgirot och samtliga banker vilket förenklar en mängd processer.

Johan Henriksson, VD för Gym Control säger - ”Vårt system är helt anpassat efter ett väl fungerande gym. Det spara arbetstid åt våra kunder och det är också ett av våra främsta mål, vi vill effektivisera våra kunders arbete för att ge dem mer tid över till sin kärnverksamhet”.

Erbjudande
Gym Controls kampanj just nu innebär att du som blir kund före den 15 december 2017 betalar ingen månadsavgift fram till den 30 juni 2018. 
Endast debitering sker för uppstart, utbildning och konvertering. Avgift för eventuell kassalicens tillkommer. 
 
Kontakta -
Åsa Sjöström
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0322-303131
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners