Nya MX4 Training System från Casall

Nu kan du inspirera dina medlemmar, leverera resultat, och öka lönsamheten som aldrig tidigare med MX4.

Differentiera ditt gruppträningsutbud på ett sätt som attraherar, engagerar, och behåller fler medlemmar med MX4 Training System. Casall Professional lanserade denna spännande nyhet från Matrix Fitness under Fitnessfestivalen första helgen i december. MX4 riktar in sig på samtliga träningsområden - kondition, styrka, och uthållighet.

MX4 är en kombination av minst två olika Matrix-exklusiva produkter samt en programmering under ledning av en MX4-coach. Produkterna som utgör MX4 är de tidigare lanserade Connexus Functional Training System, S-Drive Performance Trainer, Matrix Rower och Krankcycle. Denna unika utrustning kan kombineras på obegränsade sätt för att hålla ditt gruppträningsutbud nytt, fräscht och uppdaterat.

Casall MX16

Programmeringen är grädden på moset. Mjukvaran som hjälper Matrixprodukterna och din anläggning att nå sin fulla potential. MX4 är mer än bara ännu ett gruppträningsalternativ då Casall Professional förser dig med en implementationsguide, ett bibliotek av övningar, en signaturprogrammering samt innovativt marknadsföringsmaterial som garanterar att din MX4-lansering både hörs och syns. Paketet ger dig även tre unika träningspass i veckan under en 12-månadersperiod. Tillsammans uppfyller dessa komponenter instruktörernas, ledningens, marknadsförarens och deltagarnas alla behov.

Se MX4 på YouTube här >>

Se klipp från MX4-lanseringen på Casall Professionals Instagram här >>

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

Please publish modules in offcanvas position.