Fitness Brands säljer nu ICG cyklar

Life Fitness, världsledande tillverkare av kommersiell träningsutrustning, har förvärvat Indoor Cycling Group (ICG) – ledande inom gruppträning och indoor cycling. ICG etablerades 1995 och har sitt huvudkontor i Nürnberg, Tyskland. 

Fitness Brands säljer nu ICG (Indoor Cycling Group) i Sverige. ICG har sju olika modeller med prisbelönt design och teknologi samt digitala träningsupplevelser; Coach by Color där instruktören guidar deltagarna genom de fem olika färgzonerna (träningsintensitet) vitt, blått, grönt, gult och rött, WattRate® Power Meter och uppkopplingsmöjligheter för både användaren och träningsanläggningen. IC5-IC8 är powercyklar för effektiva och motiverande cykelpass där träningen kan baseras på puls, watt eller på gamification där deltagarna tävlar i grupp eller individuellt.

Var med och se till så att du behåller dina befintliga medlemmar och lockar in nya träningssugna motionärer till din anläggning genom att satsa på nya fräscha cyklar. Förutom att cykling är mer populärt än någonsin visar det sig att den hetaste fitnesstrenden för 2018 enligt ACSM (American College of Sports and Medicine) är HIIT-träning. IC8, det senaste tillskottet i ICGs flotta av cyklar är perfekt för HIIT-träning.

ICG Connect Spinning

Se film som visar mer om ICG:  
A NEW STANDARD IN POWER TRAINING >>   

Vill du veta mer om ICG och de olika cyklarna kontakta:
Fitness Brands Sweden
021-30 11 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Fitnessbrands.com
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Fler och fler gymägare känner att det är tufft att ensam försöka sig på att driva ett framgångsrikt gym. Det är nästan omöjligt att vara expert på allt som krävs. Det tar tid att kunna lära sig av alla sina misstag och ännu längre tid att ta reda på vad som gjorde ett annat gym så framgångsrikt.

Lösningen är istället att anlita en mentor med lång erfarenhet, nytänkande och färdiga verktyg som du kan implementera direkt. Söker du en mentor? Kontakta Björn Johansson idag - en av Nordens ledande konsulter inom affärsutveckling.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

Please publish modules in offcanvas position.