expert
 
Branschen för träning och hälsa fortsätter att förändras - de stora kedjorna ökar sina marknadsandelar, fler små och nischade gym tar plats och nya alternativ (utanför själva gymmiljön) för att "träna och hålla sig i form" utvecklas.
 
Hur attackera du och ert gym just denna situation? Kanske vill du öppna upp en ny intäktskälla, exponera ditt befintliga erbjudande mot en ny målgrupp eller genom att utveckla ditt erbjudande med nya unikheter som skapar stora konkurrensfördel. Oavsett vad du väljer så gäller det att "veta vad du gör". Då är det inte enkelt att på egen hand ta avgörande beslut och utveckla verktygen som behövs.
 
GymBusiness Experts Academy kan vara lösningen på det du letar efter - här får du konkret rådgivning, en mängd nya verktyg och ökar din kompetens för att skapa en lönsam verksamhet.
 
Välj mellan olika supportpaket på olika nivåer:
 
Kompetensutveckling -

Nivå 1 - Inspiration
Bli inspirerande genom temaföreläsningen - "Träning, Innovation och Business". Vi tar en titt in i branschens framtidsvisioner och hur ett gym behöver paketera sig för att dominera framöver. Ta del av nycklarna kring hur du når framgång på en hårt konkurrensutsatt marknad. Föreläsningen ger garanterat en energiinjektion och innehållet anpassas efter deltagarnas bakgrund.
 
Nivå 2 - Utbildning
Ibland måste man som ägare, chef eller personal sätta sig på skolbänken för att vidareutveckla sin kompetens. Här erbjuds du utbildningar inom Management, Kostnadseffektiv marknadsföring, Sälj av träningskort, Personlig Träning och friskvårdspaket till företag samt Kundtrohet - öka livstidsvärdet på dina kunder.
 
Mentorskap -
 
Nivå 1 - Individuell rådgivning online 
Alla behöver en mentor - som hjälper till att bolla idéer, tar fram nya strategier för affärsutveckling, levererar effektiva verktyg och ser till att intäktskraven uppfylls. Med hjälp av online funktioner som Skype, e-post, telefon och membership site får du ovärderlig support av en erfaren mentor.

Nivå 2 - Individuell rådgivning online samt konsultation
Då ingår samma delar som i "Individuell rådgivning online" men även konsultation på plats ute i din verksamhet. Vi jobbar aktivt med berörd personal, allt för att på bästa sätt implementera alla nya strategier och verktyg.
 
Vill du veta mer? Kontakta -
 
Björn Johansson
+46 (0)702118500
Image

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo