När tackade du dina medlemmar sist?

Vi lever i en värld där vi som individer har oändliga möjligheter att spendera vår tid och pengar.

Men ändå har dina medlemmar valt att prioritera just ditt gym som en del av sin vardag - det är stort och grattis till dig som lyckats att få detta förtroende.
 
MEN MEN - ta inget för givet. Dina medlemmar blir dagligen bombarderade med nya möjligheter och erbjudande. Med andra ord kan det vara lätt att ”du åker rätt ut” från deras prioriteringslista.
 
Var därför ödmjuk och TACKA dina medlemmar regelbundet för deras val att engagera sig i just din verksamhet. Här nedan finns lite färdig manus som ni kan använda i olika kanaler. På er hemsida, via sociala medier, e-post eller varför inte via sms.
 

Bara kopiera och klistra in..


Ett tack till dig som vår medlem -
 
1.
Vi uppskattar dina besök och att du gör ditt bästa för att få ut så mycket som möjligt av dagen. 
Vi känner tacksamhet för ditt engagemang.
 
2.
Tack för att du tar dig tid att besöka oss. Vi tycker om att träffa personer som tar hand om sin hälsa. 
Vi hoppas att du efter varje besök ska vara gladare än när du kom in.
 
3.
Det finns inte en plan som passar alla. Gör något som passar för dig och dina vanor. Mixa och matcha dina hälsoalternativ och fortsätt känna dig nöjd. Vi uppskattar dig som kund och kom ihåg att vi finns här för att hjälpa dig hitta just din plan.
 
4.
Vi är passionerade i det vi gör. Om du har några frågor eller behöver hjälp, finns vi här för dig.
Att se bättre ut, må bra och bli piggare är bra motivation men inte de enda skälen till att träna. 
Din framgång är vår framgång.
 
5.
Tack för att du valt oss som din personliga energikälla.
"Skicka vidare" och hjälp oss få fler i rörelse - inspirera en vän, att precis som Du, ha fokus på träning och hälsa.
 
6.
Vår kropp försöker hela tiden att berätta saker för oss. Tack för att Du är en som lyssnar när den säger "jag behöver rörelse”. Det är klokt. Hoppas att din vecka blir fylld av aktivitet, nyttig mat och många skratt.
 
7.
Det finns inre belöningar för träning. Det handlar inte bara om vad man kan se på utsidan. Grattis - du är en av de som fattar. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig igen den här veckan. 
 
8.
Fortsätt att involvera oss i din veckoplanering. Din kropp är en extraordinär maskin som utför extraordinära uppgifter varje dag. Heder till dig för att du sköter om den. En sund attityd är smittsam ~ tack för att du har den!
 
9.
De mönster som du upprepar dagligen formar din identitet. Som vår medlem ser vi dig som någon som är stolt över sin hälsa och sitt välbefinnande. Tack för att du tar dig tid och investerar i din hälsa och är ett föredöme för andra.
 
10.
Vi hoppas att din träning ger dig tid att fokusera, tänka på viktiga saker och känna dig fylld av energi. 
Vi uppskattar ditt medlemskap och hoppas att allt går bra.  
 
11.
Stödsystem är en viktig del i vårt liv. Vänner och familj kan ge oss idéer och rekommendationer, få oss att känna oss viktiga och ha roligt. Glöm därför inte att ta hjälp av oss, dina vänner och familj för att nå dina mål.  
 
12.
Du är verkligen en inspirationskälla. Din entusiasm håller till och med oss motiverade.
Vi vill tacka dig för att du väljer oss för att bli starkare!
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Related items

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB