Nordic Wellness lanserar ny webshop

Nordic Wellness har lanserat en webshop med många spännande produkter – och medlemmarna kan träna sig till rabatt.

Med sina 250 klubbar och över 300 000 medlemmar är Nordic Wellness en dominerande aktör på marknaden. Nu vill Nordic Wellness ge sina kunder mer än hälsa, styrka och kondition när de tränar hos friskvårdskedjan. Därför har man öppnat en ny webshop. Här kan medlemmarna välja och vraka produkter från fler än 40 utvalda varumärken.
 
De flesta av kedjans större klubbar med längre bemanningstider kommer att agera utlämningsställe. Kunder som inte har en klubb i närheten som fungerar som utlämningsställe får paketet skickat till närmsta ombud.
 
"I takt med att vi växer har även våra medlemmars efterfrågan på produkter växt. Äntligen kan vi tillgodose det behovet på ett ännu smidigare sätt”, säger Linda Adehög, Marknadschef på Nordic Wellness. 
 
Träning som rabatt
Alla aktiva medlemmar på Nordic Wellness kan använda sin träning för att få rabatt på produkterna i shopen. Med belöningskonceptet Triggz som är kopplat till inpasseringarna på klubben – får medlemmarna allt större rabatt desto mer de tränar.
 
För att maximera motivationen och minimera eventuella träningströsklar tog Nordic Wellness fram konceptet Triggz för sina medlemmar redan 2013. Det gjorde dem till den första friskvårdskedjan i Sverige att arbeta med ett lojalitetskoncept för sina medlemmar.
 
Varje gång en medlem checkar in på en Nordic Wellnessklubb, eller kör ett pass med Wellness Online, belönas deras konto med 100 respektive 50 Triggz. Detta ger en översikt på träningen samtidigt som det låser upp fina rabatter och belöningar längs vägen. Rabatterna som medlemmarna samlar på dig kan användas till produkter som säljs på klubben. 
 
Nordic Wellness anpassar sig till framtiden 
Sedan Coronapandemin bröt ut har träningsbranschen behövt agera snabbt för att Sverige inte ska bli så stillasittande att det påverkar folkhälsan allt för negativt. För Nordic Wellness har det inneburit att satsa stort på utomhusträning, utöka onlineträningen och göra den mer tillgänglig, samtidigt som en rad åtgärder på anläggningarna har utförts för att göra de så säkra som möjligt.

Men att Nordic Wellness öppnat en webshop var planerat långt före krisen. Nyheten är snarare ett tecken på att träningsbranschen alltid behöver ge nya möjligheter och fler incitament till träning och hälsa.
 
"Nordic Wellness finns för att så många som möjligt ska nå sina träningsmål. För oss gäller det alltid att komma på och utveckla fler sätt att hjälpa våra medlemmar. Den här nyheten är efterlängtad och vi hoppas att det kommer att uppskattas av våra medlemmar såväl som nya kunder", säger VD Magnus Wilhelmsson.
 
Last modified on tisdag, 26 Maj 2020 16:14
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB