Digitalt branschmöte om ”post corona”

Almega Friskvårdsföretagen arbetar för att tillvarata och främja medlemsföretagens intressen och har som mål att förbättra Sveriges folkhälsa, höja branschens anseende, arbeta för rättvis konkurrens på friskvårdsmarknaden och vara en samlande röst för branschen.

Den 6 oktober kl 10.00 arrangerar Friskvårdsföretagen ett digitalt branschmöte med Örjan Ekblom. Temat är  ”post corona” då frågorna är många om hur den pågående pandemin kommer att påverka vårt sätt att leva. 
 
På detta möte kommer Örjan Ekblom, docent på GIH, dela med sig av sina tankar kring hur den fysiska och mentala hälsan påverkas av corona och vad som bör bli vägen framåt för att bygga upp folkhälsan. 
 
Temat är mycket intressant om du har en ledande position i gymbranschen - aldrig förr har hälsan varit lika mycket i fokus som nu.
 
Gör din anmälan idag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. 
 
Läs mer om Friskvårdsföretagen här >>
Last modified on torsdag, 20 augusti 2020 17:51
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB