SATS sätter fokus på gym och padel

SATS fortsätter att satsa på sina medlemmar i Göteborg och har klart med sitt 11:e träningscenter i regionen.

SATS tar 2022 plats i stadsdelen Nya Hovås i södra Göteborg i ett helt nybyggt hus. SATS Hovås, på 2 150 kvadratmeter, sju meter i takhöjd och bra ljusinsläpp, kommer erbjuda moderna och inspirerande lokaler med den senaste träningsutrustningen och ett brett utbud av gruppträningsklasser. En av gruppträningssalarna kan även användas för basket och andra bollsporter. 
 
En unik nyhet är att SATS i denna satsning även etablerar tre padelbanor i egen regi. Just padel kommer att bli aktuellt på flera SATS anläggningar. Begreppet ”gym och padel” breder verkligen ut sig i Sverige.
 
"Med över sju meter högt i tak och en stor uppglasad fasad säkerställs både utrymme och ljus – långt från både traditionella gym och padelhallar. I somras testade vi med en padelbana på torget som blev ett väldigt uppskattat inslag i området. Jag är övertygad om att SATS kommer att tas emot med öppna armar", säger Louise Heilborn, projektutvecklingsansvarig på Next Step Group som är bolaget bakom byggnationen.
 
Genom SATS etablering i Nya Hovås förstärks områdets hälsoprofil ytterligare. Sedan tidigare finns Friskis & Svettis i Kodakhuset, och Peoples Training med sin inriktning på individuell personlig träning.
 
"Vi vill etablera oss på platser där människor bor, jobbar och lever. Nya Hovås är en levande stadsdel där vi kan vara tillgängliga för många och tillsammans med våra befintliga center i området, SATS Sisjön och nyrenoverade SATS Askim, ökar vi träningsmöjligheterna radikalt för boenden i sydvästra Göteborg. Vi har haft en bra process tillsammans med Next Step Group och vi ser verkligen fram emot etableringen", säger Pelle Magnusson, Regional Manager SATS Sverige.
 
Nya fastigheten Indigo placeras norr om Hovås Allé i anslutning till den kommande förskolan. Byggstart sker nu med markarbete men SATS planerade inflyttning är i februari 2022.
Last modified on tisdag, 08 september 2020 09:53
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB