STC öppnar snart i Norrköping

STC fortsätter att växa och etablerar sig i centrala Norrköping. Den planerade öppningen är på Prästgatan i januari 2021. 

Det blir en toppmodern träningsanläggning som kommer att erbjuda det senaste träningsutrustningen och variationsrik träning. 
 
"I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och ger besökarna både energi och inspiration till att komma igång och bibehålla sin träning", säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.
 
På en yta om 1 400 kvm kommer det mesta inom träningsväg att rymmas med stora ytor för funktionell träning och det senaste konceptet HIIT, en intervallbaserad träningsform där du tränar med redskap, maskiner och kroppsviktsövningar tillsammans med en peppande coach. Passet passar alla, då varje övning anpassas till individens träningsnivå.  
 
stc klubb
 
Här kommer det att finnas gruppträningssalar med ett stort gruppträningsutbud, med bland annat pass från den världsledande gruppträningsleverantören Les Mills®. Gruppträningen kommer att ledas av STCs instruktörer och virtuella klassledare, då båda salarna är utrustade med LED-skärmar för virtuell träning, så att besökaren kan träna gruppträning under dygnets alla timmar. Här kommer du bland annat kunna uppleva THE TRIP™, som tar dig på en resa genom digitalt skapade världar på din spinningcykel. 
 
"Det blir en träningsanläggning med extra allt mitt i centrala Norrköping! Självklart kommer vi även fylla klubben med vår STC-anda, glädje, gemenskap och personligt", avslutar Anna Jarl, regionchef. 
Last modified on fredag, 16 oktober 2020 09:23
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB