Nordic Wellness storsatsar i Karlstad

När Nordic Wellness utmanar en ny stad ser de snabbt till att bli en aktör att räkna med.

Ett tidigare exempel är Västerås, där har Nordic Wellness på kort tid gått från att inte ha någon närvaro alls till att snart ha hela 7 gym igång.
 
Och nu visar Nordic Wellness liknande tendenser i Karlstad. Genom att förvärva det etablerade gymföretaget Livskraft kom man åt 3 gym. Detta tillsammans med en egen nyetablering i centrum gör att Nordic Wellness finns på 4 olika platser i Karlstad. Samtliga gym i Karlstad är mellan 1 100 – 2 200 kvm stora och kommer att erbjuda både kompletta gym samt flera olika inriktningar av gruppträning.
 
Nordic Wellness, som under 2019 siktar på att nå 1 miljard kronor i omsättning, har nu 226 klubbar som antingen är öppnade eller ska igång inom kort.
 
NW Karlstad
 
 
Last modified on lördag, 04 januari 2020 17:05
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB