SATS stärker sin närvaro i Stockholm

SATS Group är Nordens ledande träningsföretag där det ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700 000 medlemmar och 10 000 anställda, varav cirka 2 000 heltidsanställningar.

SATS som 2018 omsatte 1,3 miljarder kronor i Sverige fortsätter sin tillväxt. Samtidigt som man stärker sitt fäste i Stockholmsregionen genom att etablera sitt senaste träningscenter i Arninge i Täby. Det nya träningscentret blir SATS femte träningsanläggning i Täby. SATS har idag redan flera etablerade träningscenter i norrort - som Sollentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Täby och Åkersberga.
 
SATS fortsätter att driva mot sin vision, ”We make people healthier and happier” och bidra till att förbättrad folkhälsa.

Under hösten 2020 öppnar träningscentret i Arninge, Täby,  vilket betyder att SATS gör det ännu enklare för boende i området att komma igång med sin träning.
 
"Våra medlemmar i Täbyregionen lever väldigt aktiva liv och det är ett beteende som vi vill ta vara på. En viktig faktor för att upprätthålla goda träningsvanor är närheten till ett träningscenter. Med våra fem träningsanläggningar i Täby gör vi det ännu enklare att besöka oss och komma igång med sin träning. Alla är välkomna till SATS", säger Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.
 
SATS Arninge kommer ligga i samma byggnad som Coop, Systembolaget, XXL, Yoump och andra butikskedjor med över 2 000 parkeringsplatser att tillgå. Gymmet kommer erbjuda moderna och inspirerande lokaler med den senaste träningsutrustningen. Med tillgång till stora och luftiga gymytor kommer SATS erbjuda ett brett utbud av gruppträningsklasser.
 
Last modified on fredag, 17 januari 2020 11:37
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB