Print this page

FIBO kommer att ställas in

Nu kan vi konstatera att även gymbranschen kommer att påverkas av coronaviruset. Flera stora utställare meddelar att de inte kommer att medverka på FIBO.

Är du verksam på en ledande position i gymbranschen har du garanterat hört talas om FIBO. Det är den ledande internationella mötesplatsen för branschen inom träning och hälsa. Här samlas under 4 dagar nästan 150 000 besökare som på en yta av cirka 160 000 kvadratmeter kan ta del av över 1 100 utställares utbud. Nästa FIBO-mässa är planerad att genomföras i Köln den 2 - 5 april - men nu meddelar FIBO att arrangemanget inte kommer att genomföras. Istället äger FIBO rum till hösten.
 
Coronaviruset har drabbat en mängd individer över hela världen. Det inkluderar ett större antal personer i Tyskland. Med tanke på detta har stora företag som Life Fitness, Precor och TRX meddelat att de avstår från att delta på FIBO. 
 
Reed Exhibitions, som äger och driver FIBO-mässan säger i ett uttalande bland annat:
 
”Reed Exhibition övervakar aktivt och kontinuerligt Covid-19 Coronavirus framfart. Vi följer lokala och nationella myndigheter´s råd om folkhälsa. Det gäller även WHO:s riktlinjer. Vi har därför beslutat att ställa in vårens FIBO arrangemang. Istället kommer vi FIBO att arrengeras till hösten, nytt datum är den 1 - 4 oktober 2020”.
 
Många Skandinavier planerar att besöka FIBO, låt oss därför hoppas att det blir av till hösten. Utbudet är gigantiskt - räkna därför med att du behöver god tid på dig för att hinna se och uppleva allt som kan vara av intresse.
 
För att göra det lättare för sina besökare är mässområdet uppdelat i olika segment:
 
* Cardio & Strength
* Functional Training
* Group & Aqua Fitness
* Power
* Physio
* Interior
* EMS & Vibration
* Fighting Fit
* Academy
* Consulting service
* New Business
* Sports Nutrition
* Fashion
* Wellness & Beauty
 
Last modified on fredag, 06 mars 2020 15:38
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Latest from Björn Johansson

Related items