Wellness Studio växer i sydöstra Sverige

Wellness Studio är en expansiv och innovativ friskvårdskedja som forsätter sin expansion i Blekinge och Småland. Företaget har nu 15 klubbar (inklusive ett Crossfit gym) på 14 olika orter.

Två av Wellness Studio senaste expansioner innebär dels ett förvärv i Vislanda och dels en nyetablering i Kalmar.

När Wellness Studio via ett inkråmsförvärv köpte Qrera Wellness i Vislanda fick de en anläggningen med ett centrala läge som erbjuder ett komplett styrke- och konditionsutbud. ”Detta är ett steg i vår uttalade strategi att växa och Vislanda ligger geografiskt väldigt väl till i förhållande till våra anläggningar i Alvesta, Växjö och Tingsryd. Med vår strategi att bygga kluster så tittar vi på ytterligare etableringar i och runt Växjö" säger Joachim König, delägare i Wellness Studio. 

Wellness Studio vill "hjälpa människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning”.
 För att göra detta erbjuder man effektiva och lättillgängliga tjänster med hjälp av motiverande och kompetent personal. En del av att vara lättillgänglig består av att kunna erbjuda träning på flera platser nära där kunden bor och arbetar - därför söker Wellness Studio ständigt nya etableringar i sydöstra Sverige.

Wellness 1a

I januari 2018 öppnar Wellness Studio ytterligare en anläggning - denna gång i Kalmar på Guldfågeln Arena. I denna arena spelar Kalmar FF allsvensk fotboll och Wellness Studio blir en ny guldpartner till Kalmar FF.  Det är ett samarbete som innebär win – win, och passar väl in och förstärker den sportsliga inriktningen på Guldfågeln Arena.

"Önskemålen om att vi bör finnas även utanför city är många så det är med stor glädje vi kan presentera denna satsning. Gymmet på Guldfågeln Arena kommer att innehålla den senaste träningsutrustningen på marknaden och kommer att vara delvis bemannad men med möjlighet för medlemmar att träna 04-24 alla dagar. Det unika läget tror vi kommer att tilltala en hel del som bor eller jobbar i norra Kalmar men också de som passerar här regelbundet", säger Pelle Ström, delägare i Wellness Studio.

Läs mer om Wellness Studio här >>

 

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo