Delta i Europeisk PT undersökning

Att öka kunskaps nivån för tränare och instruktörer är mer viktigt nu än någonsin tidigare. Detta för att vår bransch ska kunna ta del av nya tillfällen att höja hälsa och välmående för våra kunder. 

Gym av alla storlekar kan dra nytta av att anställa kvalificerad personal med kunskap och erfarenhet för att göra det jobb som är ”nyckeln” till ökad tillväxt och utveckling inom vår sektor.
 
Europe Active är den ledande ideella organisationen som representerar hela Europas fitness sektor is Bryssel med visionen att får fler människor, bli mer aktiva, oftare - ”MORE People, MORE Active, MORE Often”. En del av det arbete som Europe Active gör är att se till att standarder är etablerade inom sektorn för fitness, fysisk aktivitet och hälsa, så att våra deltagare kan ta dela av säker och effektiv träning av högsta kvalité. 

Europe Active är även Europas ”knowledge center” och de jobbar med ett flertal agenturer för att sammanställa data för att höja förståelsen av vår industris utveckling.  De har nu etablerat ett samarbetat med de tyska rådgivarna ”Edelhelfer” för att genomföra en undersökning om situationen för yrkesutövare inom fitnessbranschen i allmänhet, men speciellt bland personliga tränare. 

Detta är den första undersökningen som omfattar hela Europa, och planen är att göra detta till en årlig undersökning som hoppas ge oss en bättre bild av PT marknaden samt ge oss viktig information om den fortsatta utvecklingen. Vi uppmanar alla gymägare och chefer att bidra med sitt support genom att dela och be sina anställda delta i denna undersökning. 

Du hittar undersökningen här >>

Stort tack för ditt deltagande - sista dag att skicka in svaren är den 30 november 2017.

För mer information, kontakta:
Mia B. Smith
Committee Member of The Professional Standards Committee Europe Active / EREPS
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
miabsmith.com 

Läs mer om Europe Active här >>

Rate this item
(0 votes)
Last modified on torsdag, 08 februari 2018 10:23
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo