CL Fitness har köpt hälsoleverantören OTR

Genom förvärvet av OTR vill CL Fitness stärka sitt erbjudande till kunden - och erbjuda ett effektivt hälsokoncept tillsammans med kvalitativ utrustning.

Konditionen hos den svenska vuxna befolkningen är bedrövlig och 46% har så dålig kondition att den är farlig. OTR är ett ungt och expansivt företag som jobbar med förebyggande hälsovård mot den breda grupp som inte vanligtvis motionerar. OTR-modellen är ett verktyg för att jobba med hälsa och mätbara resultat för effektivitet av företagets investeringar. 
 
För OTR möjliggör förvärvet att man nu också kan erbjuda ett av marknadens bredaste utbud av träningsutrustning från CL Fitness. Det kommer framförallt vara förebyggande koncept och smarta digitala träningsprodukter som riktar sig till målgruppen. OTR fortsätter som vanligt med befintlig personal och ägare kvar i driften. För CL Fitness innebär köpet att man nu som enda utrustningsleverantör får ett fullständigt erbjudande mot företag.

 ”Vi är riktigt positiva och har stort förtroende för kompetensen hos OTR. Deras tjänstebaserade lösningar kommer skapa synergier till det vi på CL står för – effektiva och lönsamma träningslösningar. Detta är dessutom ett led i expansionsplanen vi har tillsammans med vår nya ägare PEQ Invest", berättar Johan Blomgren, VD på CL Fitness.

”Vi ser det som vårat uppdrag att förbättra hälsan bland landets företag. Samarbetet med CL kommer definitivt göra den resan både enklare och roligare”, säger Fredrik Steen, grundare och VD på OTR.

Läs mer om CL Fitness här >>

Rate this item
(0 votes)
Last modified on torsdag, 06 december 2018 09:16
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB