Print this page

På MBM samlas branscheliten

MBM är mötesplatsen för eliten som driver verksamhet inom branschen för träning och hälsa. Allting handlar om att bygga relationer, utbyta erfarenhet och via utvalda leverantörer få nya idéer för ökad lönsamhet.

Denna konferensform har funnits sedan 1993 men den första Nordiska träffen arrangerades 2007 i Helsingborg. Succén var enorm och efter detta har arrangemanget etablerat sig som en viktig mötesplats framförallt för branschens största kedjor och de mest professionella leverantörerna. Nu är det dags igen - den 10 - 11 oktober 2019 arrangeras den 8:e MBM-konferensen, även denna gång på Quality Globe Hotel. Detta gigantiska hotell (Sveriges 5:e största) erbjuder riktigt bra konferensmöjligheter och en atmosfär i bästa premium anda.
 
Vem som helst får inte delta utan upplägget bygger på "by invitation only". 
 
Anledningarna till att MBM-konferensen fått ett sådant positivt omdöme är att den innehåller många väldigt givande delar. Det som brukar lyftas fram är - som deltagare kan du möta andra likasinnade i branschen och utbyta värdefull erfarenhet, göra fina affärer med ledande leverantörer, lyssna på intressanta föreläsningar samt skaffa ny energi genom att äta gott tillsammans med underhållning i en högklassig miljö.
 
MBM 19b
 
Senaste MBM konferensen samlade cirka 85 deltagare med 23 verksamheter som ansvarade för över 620 klubbar med en gemensam omsättning på över 3 miljarder kronor. Ingen annan konferens samlar så mycket "power" i ett och samma rum.
 
Ansvarig för MBM är Björn Johansson som menar - ”Nyckeln för succén bakom detta event är först och främst att rätt folk är på plats, som bjuder på sig själva och sprider härlig energi. Sen är mixen av olika aktiviteter avgörande. Dessutom är tidsplaneringen tuff och alla måste följa ett väldigt detaljstyrt schema vilket uppskattas, här finns ingen tid för att bullshit”.
 
Här följer några kommenterar från deltagare:
”Bästa mötesplatsen, kanon upplägg, mycket nöjd”.
”Mycket proffsigt upplägg och perfekt mix. Dessutom god stämning och bra mingel”.
”Oj vad bra det var, bästa konferensen jag varit på. Ska rekommendera den för alla”.
"Ett STORT TACK för att jag fick vara med - mer givande än förväntat”
”MYCKET bra, vi kommer garanterat tillbaka näst gång”.
”Det här var skitbra rent ut sagt”.
"Tack för en mycket välorganiserad MBM - detta är en forum som är helt rätt för att utveckla och göra branschen mer lönsam".
 
MBM 19A
 
Läs mer om MBM-konferensen här >>
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Latest from Björn Johansson

Related items