STC etablerar nya träningsklubbar

STC växer stadigt och fortsätter sin expansiva resa med att både förvärva samt öppna nya klubbar.

STC har idag 60 träningsklubbar med en inriktining både på kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Två av STC närmaste etableringar kommer att bli i Staffanstorp och en i Jönköping.
 
I Jönköping öppnar STC en helt ny träningsarena i Kunskapsfabriken. Fastighetsbolaget Tosito genomför en förvandling av den tidigare SAAB-fabriken där bland annat STC´s nya gym kommer att finnas med en storlek på 1 800 kvm. STC kommer inte att spara på krutet i Kunskapsfabriken. Klubben byggs enligt premiumkonceptet och kommer att innehålla allt inom träning. Toppmodern utrustning för styrke- och konditionsträning. Ett rikt utbud av gruppträning och generösa ytor för funktionell träning. Lokalerna kommer att vara mycket inbjudande med en imponerande takhöjd och en läcker interiör, men som vanligt lägger STC ett starkt fokus på de mjuka värdena.
 
"Alla pusselbitar har fallit på plats. Det är en unik möjlighet i en jättespännande fastighet med stor potential att bli något alldeles extra i Jönköping. Även denna klubb kommer att präglas av våra värdeord glädje, passion och gemenskap. Det handlar om att få människor att träna, träffas och trivas över generationerna. Fysisk aktivitet i en vardag som blir allt mer stillasittande är a och o för ett långt och lyckligt liv. Det vill vi gärna bidra till" , säger Katarina Andersson, VD för STC Training Club. 
 
STC planerar för en premiär i Kunskapsfabriken, Jönköping i januari 2020.
 
STC Jonkoping
 
I Staffanstorp blir det en komplett anläggning med allt inom träning i lokaler som omfattar cirka 1 600 kvm. Här kommer medlemmarna att erbjudas en fräsch interiör, toppmodern träningsutrustning och stora luftiga utrymmen för bland annat funktionell träning samt ett gruppträningsutbud i absolut världsklass. Anläggning planeras att öppna den 31 oktober.
 
Klubben blir granne med Padel of Sweden och just kombinationen av Gym och Padel etablerar STC på fler orter.
 
"Vi har en är en kraftfull expansion på gång som kommer att fortsätta även under 2020. Andra exempel på klubbar som vi nu öppnar är i Trelleborg den 28 september och senare i Ystad de 30 november. Vi vill ha en hög tillgänglighet och letar ständigt efter strategiskt placerade lokaler att etablera i. Att inom några år inneha 100 träningsklubbar ser jag inte som någon omöjlighet", menar STC´s etableringsansvarig Antoni Kutics.
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on lördag, 23 mars 2019 18:22
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB