STC tar över Cardio Club

I dagarna blev det klart att STC tar över Cardio Club i Jönköping. 

Uppköpet av Cardio Club ger tre välskötta och centralt belägna klubbar med stor utvecklingspotential. Förvärvet ligger i linje med kedjans starka expansionsplan. Samtidigt bygger STC en helt ny träningsanläggning i Kunskapsfabriken på Slottsgatan 40 i Jönköping.

”Med fyra klubbar i en av Sveriges tio största städer blir vi en aktör att räkna med. Vi tar nu stora kliv mot 100 klubbar och vårt koncept med en både prisvärd och optimal träningsupplevelse finns det alltid plats för”, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig på STC.

Cardio Club drivs som fullservice gym och satsar på ett brett och modernt utbud. Utöver det vanliga utbudet kan du som kund ta del av löpteknikanalys, konditionstest, virtuell spinning, fysioterapi och kurser.

”Jag har varit i kontakt med STC under en längre tid och diskuterat deras eventuella etablering i Jönköping. När jag fick höra deras framtidstankar och de visade sig intresserade av våra tre klubbar, då kändes det naturligt för oss att sälja. Jag vet att STC kommer att tillföra mycket till både våra medlemmar och till vår personal. Personligen kommer jag vara kvar en tid för att hjälpa till med all expansion i Jönköping”, säger Kenneth Melin grundare och delägare i Cardio Club.

Kenneth Cardio Club

Rate this item
(0 votes)
Last modified on tisdag, 17 september 2019 19:36
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB