Jonas Lissjanis tar plats inom Actics ledning

Actic Group har rekryterat Jonas Lissjanis som ny Chief Product Officer. Han tillträder tjänsten redan i december 2019.

Jonas Lissjanis, kommer närmast från en roll som affärsutvecklare på UP Uppsala (en del av IMR), och har tidigare varit utbildningschef på både SAFE Education AB samt på Eleiko Education. Jonas är även medgrundare till Sports Club Education AB och har en lång bakgrund som affärsutvecklare inom träningsbranschen med fokus på individuell och semiindividuell träning.
 
I tillägg till detta har Jonas  lång erfarenhet inom SATS-koncernen där han varit ansvarig för personlig träning på både svensk och nordisk nivå.  
 
"Vi är mycket glada över att kunna rekrytera Jonas Lissjanis som ny Chief Product Officer. Hans erfarenhet inom träningsbranschen där han specialiserat sig på ledarskap och affärsorienterad förändring som ger kraftfulla resultat kommer att bidra till att stärka Actic's erbjudande inom träning och hälsa", säger Anders Carlbark, VD Actic Group.
 
"Att få vara med och påverka hela kund- och träningsupplevelsen hos Actic kommer bli oerhört spännande. Jag ser verkligen fram emot att driva arbetet med att skapa träningsanläggningar med ett innovativt och kundanpassat produktutbud presenterat av kompetenta tränare med stor passion för att hjälpa våra medlemmar att utvecklas" säger Jonas Lissjanis.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB