Technogym - utvald som officiell leverantör av träningsutrustning till OS 2020

Organisationskommittén för de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2020, välkomnar Technogym som officiell supporter.

Technogym S.p.A. (Technogym) har tecknat ett kontrakt med The Tokyo Organizing Committee of the Olympic and Paralympic Games (Tokyo 2020) som officiell supporter och har blivit en officiell leverantör i kategorin träningsutrustning. 
 
Technogym har varit officiell leverantör till sju olympiska spel
Technogym har varit officiell leverantör till sju olympiska och paralympiska spel och över 50 miljoner människor tränar varje dag på Technogym-produkter världen över. Technogym kommer att tillhandahålla träningsutrustning för 30 platser inklusive Olympic och Paralympic Village, tävlings- och träningsplatser för idrottare att träna före och under de olympiska och paralympiska spelen.
 
"Vi är mycket glada och stolta över att Technogym återigen har valts ut som den officiella och exklusiva leverantören till OS i Tokyo. Detta är för oss ännu en milstolpe, ett tydligt tecken på att vi är den marknadsledande aktören som fortsätter att leverera de mest innovativa lösningarna och produkterna inom tränings, hälso- och prestationsindustrin. Att vara den exklusiva leverantören till OS för åttonde gången, är för oss och alla våra partners ett starkt erkännande och bevis på att ”Champions train with Technogym”. Detta är en möjlighet för oss att ytterligare stärka vår mission – ”Activating People”, säger Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group

Techno Tokyo

Olympiska atleter kan träna på utrustning från Technogym
Det huvudsakliga träningscentret, som ligger i Olympic and Paralympic Village i Harumi Waterfront District i Tokyo, kommer att finnas tillgängligt för idrottare under hela perioden och kommer att vara utrustat med ett brett sortiment av produkter för att täcka alla behov inom varje sportdisciplin. Under Tokyo 2020-spelen har över 10 000 olympiska idrottare och 4 000 paralympiska idrottare tillgång till ett urval av de bästa och mest innovativa produkterna som täcker konditionsträning, styrka och funktionell träning.
 
Yoshiro Mori, president Tokyo 2020, välkomnade tillkännagivandet och kommenterade - ”vi är glada över att välkomna Technogym som en officiell supporter som levererar träningsutrustning. Technogym har levererat träningsutrustning till tränings- och tävlingsplatser i tidigare spel (totalt åtta stycken inkl. Tokyo 2020), vilket gör det möjligt för idrottare att förbereda och uppnå sina bästa prestationer under spelen. Tillsammans med Technogym skapar vi en miljö där idrottare kan prestera på absolut toppnivå under OS i Tokyo 2020.”

Techno Olympics 2020

I gott sällskap
Technogym är i gott sällskap. Utöver 67 st Tokyo 2020  partners inkluderar Tokyo 2020-sponsringsprogram också nio världsomspännande partners – Alibaba, Atos, Bridgestone, Coca-Cola, Omega, Panasonic, Procter & Gamble, Toyota och Visa – som Tokyo 2020 Paralympic Gold Partners.
 
Nerio Alessandri, president och grundare av Technogym säger - ”vi är mycket stolta över att vara en officiell supporter för de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2020. På Technogym arbetar vi varje dag för att skapa de mest innovativa produkterna för att stödja idrottare att nå sina mål.Denna viktiga prestation representerar en seger för hela Technogym-teamet.”
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on onsdag, 29 januari 2020 08:38
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB