Snart dags för IHRSA European Congress Virtual Edition

IHRSA European Congress 2020 kommer att arrangeras i en virtuell upplaga den 18-20 november. 

IHRSA, International Health, Racquet & Sportsclub Association, är en ideell branschförening som representerar den globala gymindustrin med över 200 000 gymanläggningar och deras leverantörer anslutna.
 
Nu erbjuds inom kort IHRSA European Congress som körs över tre halvdagar. Det kommer att bestå av två dagar med cirka fyra timmars seminarium. Vidare kan du ta del av virtuella visningar av globala framgångsrika gym - samt under den tredje dagen ett komplett Q & A pass. Föreläsningarna kommer att översättas från engelska till sex olika språk - spanska, portugisiska, franska, tyska, italienska och ryska.

IHRSA: s Europeiska konferens firar 20-årsjubileum. Med tanke på det virtuella upplägget kommer årets konferens inte bara beröra alla europeiska medlemmar utan också vända sig mot en globala publik. Vilket passar IHRSA perfekt då man agerar i över 70 olika länder.
 
IHRSA-styrelseledamot Anastasia Yusina, grundare och VD för Fitspace Studios i Moskva, och tidigare mottagare av IHRSA: s European Club Leadership Award, säger: ”Som vi upplevde med det nyligen genomförda IHRSA Innovation Summit, uppskattar gymoperatörer och branschleverantörer verkligen möjligheten att samlas för att utbyta idéer och dela med sig av best practice”.
 
IHRSA´s styrelseledamot Alan Leach, VD för West Wood Clubs i Dublin, instämmer. ”IHRSA-konferensen har alltid levererat en stor avkastning på investeringen. Våra chefer och personal värdesätter den stora mängd kunskap och erfarenhet som IHRSA förmedlar. Bäst av allt, nu finns det inga resekostnader och vi kan se till att fler chefer och personal deltar.”
 
IHRSA´s erfarenhet av virtuella arrangemang i kombination med den högklassiga plattform som partnern MCI Benelux levererar - säkerställer att hela programmet presenteras på ett proffsigt och användarvänligt sätt.
 
För anmälan och ytterligare detaljer om programmet för IHRSA European Congress Virtual Edition, klicka här >>
Last modified on måndag, 26 oktober 2020 13:19
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB