Mer online träning till dina medlemmar

Nu är det viktigare än någonsin att vara kreativ i sina kunderbjudande. Och då är en rekommendation att se över alla online möjligheter.

De svenska gymmen får fortfarande hållas öppna - ett internationellt ganska unikt beslut som vi tackar för. Men trots att gymmen är öppna innebär det inte att kunderna kommer på ett träningsbesök. Det är inte ovanligt att gymmen har halverat sina träningsbesök i jämförelse med samma tidsperiod under tidigare år. Samtidigt har det kanske aldrig varit viktigare att träna än just nu - en kropp i fin fysisk form stärker immunförsvaret. Regeringen uppmanar också folket indirekt att träna så mycket de kan för bättre kunna stå emot en virusattack.
 
Som gym kan du stötta en sådan uppmaning genom att coacha, peppa och se till att erbjuda dina kunder träning online. Men som enskild anläggning har du troligtvis inte resurserna för att sätta ihop program, göra professionella inspelningar av träningspass och sedan kunna streama passen online? Och troligtvis ska du inte heller försöka att få till det - oftast är det mycket bättre att hålla kvar vid sin kärnverksamhet.
 
Nyckeln blir istället att hitta partners som är proffs på onlineaktiviteter. Via din partner ger du dina kunder tillgång till online träning. Les Mills är en mycket bra partner och ett annat utmärkt alternativ är Yogobe. 
 
I dagens osäkra tider är det lätt att uppleva stress, rädsla och osäkerhet - då är pass inriktat på yoga, meditation och mindfulness perfekt. Här är Yogobe väldigt starka och erbjuder en bred inriktning och många pass. 
 
Yogobe erbjuder:
* 75 ledande träningsinstruktörer och yogalärare
* 1700 videor mellan 5-90 minuter på svenska, engelska, finska och norska
* 18 träningsformer
* 47 yogastilar, stress- och oroshantering, meditation, mindfulness och mental träning
 
Användaren hittar videor och vägledning snabbt och enkelt via videobiblioteket, playlists och program.
 
Yogobe ab
 
Testa Yogobe och ge värde till dina medlemmar helt utan risk
Via GymBusiness kan du nu testa av Yogobe´s tjänster helt kostnadsfritt under 6 veckor. Det är Yogobe´s bidrag till att just ditt gym ska kunna klara corona-tiderna på ett bättre sätt. Att ge lojala medlemmar ett värde och göra en insats för att inspirera, engagera och motivera dem på distans.
 
Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med visat intresse, hälsa från GymBusiness och ni kommer få stöd och förutsättningar för att snabbt och enkelt kunna erbjuda era medlemmar obegränsad tillgång till Yogobe´s kompletta onlineträning. (värde 280 sek/medlem).
 
Förhoppningarna är att du, som ansvarig för verksamheten, efter testperioden ser en fortsatt fördel med att erbjuda dina kunder både hemträning och gymträning. Antingen kan du inkludera Yogobe i medlemskapet, eller addera det som ett premiumalternativ. Kreativiteten sätter gränserna. 
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB