Branschträffar tvingas att ställa in

Corona situationen tvingar två större event att ställa in - det gäller både KSX20 och Workout Åre.

Precis som många andra arrangemang i dessa tider meddelar KlubbSverige att de ställer in sitt Exclusive 2020 event. Det skulle egentligen äga rum i Göteborg den 4 - 5 maj.
 
"Exclusive har varit en av årets absoluta höjdpunkter för oss och eventet har de senaste åren även utvecklats till att bli ett viktigt och mycket uppskattat event för både våra medlems- och partnerföretag. Självklart är det väldigt tråkigt att det inte kunde genomföras. Men nu är det är viktigt att blicka framåt, ta sig igenom denna ytterst speciella situation tillsammans", menar Stefan Tingwall från KlubbSverige.
 
KlubbSverige aktiverar nu istället en full satsning på sitt nästa event - Perforum. Arrangemanget äger rum den 25 - 26 november på Scandic Infra City, Stockholm.
 
Perforum är en ny, energifylld och kvalitativ mötesplats för hela branschen dvs operatörer, nyckelpersoner, tränare och leverantörer. Med hög nivå på föreläsare, programinnehåll och med en proffsig produktion - är målet att attrahera ett stort antal företag och verksamheter inom branschen för träning och hälsa.
 
"Vi är övertygade om att branschen, efter allt som hänt kopplat till Corona, känner ett stort intresse av att träffas igen. Även om det känns fel att prata om fysiska möten i stor skala nu så måste vi komma ihåg att detta inte är det normala, utan att behovet av ett relevant forum förmodligen kommer vara större än någonsin efter att den här krisen börjat klinga av. Med PERFORUM vill vi samla hela branschen, inte bara KlubbSveriges nätverk, utan alla aktörer - stor som liten. Vi kommer göra vårt yttersta för att skapa ett intressant, spännande och roligt event. Branschen kommer vara i behov av en nystart och vi vill bidra med detta genom att ge alla något som känns både nytt och inspirerande!", säger Stefan Tingwall från KlubbSverige.
 
Workout Åre inställt
Efter 12 raka år meddelar Workout Åre att de nu högst ofrivilligt, och ovälkommet, måste ställa in. Begränsningarna kopplade till covid-19-utbrottet innebär att ett av träningssveriges mest populära arrangemang ej kan äga rum. Här skulle över 600 deltagare samlats för att ta del av en massa inspiration från väldigt kompetenta presentatörer.
 
"När det kommer till beslutet att ställa in årets Workout Åre är det ett beslut som tagits utanför vår kontroll. Vi har kikat på möjligheterna att skjuta upp evenemanget men givet att det nu inte finns någon bortre gräns bestämd för förbudet har vi inte sett det som en möjlighet”, menar en av arrangörerna Brian van den Brink.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB