Fri tillgång till Myworkout GO

För att hjälpa branschen i en problematisk tid erbjuder Myworkout fri tillgång till appen Myworkout GO. Nu kan du enkelt motivera dina medlemmar.

"Utnyttjandet av tjänsten erbjuds gratis i minst två månader eller så länge gymmen riskerar avhopp på grund av Covid-19", säger VD Knut Løkke i Myworkout. Baserat på 25 års forskning behöver Myworkout GO bara 37 minuter för att beräkna din biologiska ålder, vilket är det viktigaste måttet på fysisk hälsa vi har idag.
 
Myworkout GO är baserat på forskningen från professorerna i medicin, Jan Hoff och Jan Helgerud, från den Nobelprisvinnande medicinska fakulteten vid NTNU. Träningen passar alla, oavsett fysisk kondition. Dessutom behövs ingen utrustning. Du gör träningen genom att genomföra en session på 4 X 4 intervaller.
 
Appen lär dig hur detta görs, allt du behöver göra är att trycka på "start" och börja träna. Under träningen får du ett meddelande via ljud när du ska starta intervallerna med hög intensitet och när du ska sakta ner för de aktiva pauserna. Du utför träningarna utomhus eller på ett löpband. Det blir inte lättare än detta.
 

 
"Myworkout GO ger motivation för träning genom att medlemmarna kan följa sina egna framsteg, uppmätt i biologisk ålder och med vetenskaplig precision. De behöver inte någon annan utrustning än en smartphone. Appen har också 100+ träningsfilmer som är skräddarsydda för både vuxna och barn", säger Løkke.
 
Løkke betonar också att det inte finns några skyldigheter för gymmen efter friperiodens slut. När gymmen fylls som vanligt igen kommer de enligt Løkke att ha två alternativ:
  • Att betala för att alla deras medlemmar ska ha tillgång till premiumversionen (3:- per medlem/ månad) eller,
  • Om gymmen inte vill betala för sina medlemmarna är varje medlem fritt att fortsätta med premiumversionen på egen bekostnad (44:-/månad). Alternativt förlorar medlemmar premiumåtkomst med utvärdering och kan fortsätta med grundversionen utan att utvärdera sin träning.

 

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB