Actic lanserar Actic Outdoor Box

Actic släppte tidigare i år en rapport som kartlade svenskarnas träningsvanor utomhus. 

Kartläggningen visade att 62 %, av de svenskar som tränar, tränar också utomhus. Den visade också att hela 43 % har tränat mer utomhus våren 2020 jämfört med våren 2019. Nu tar Actic ett nytt grepp kring utomhusträning och lanserar konceptet Actic Outdoor Box. 
 
Actic Outdoor Box och Outdoor-medlemskap
Actic Outdoor Box är en mobil anläggning i form av en container med tillgång till tyngre utrustning såsom skivstänger, battleropes, kettlebells, medicinbollar och en stor rigg. Utrustningen möjliggör belastande träning i alla former för alla medlemmar, på alla nivåer. Boxens personal är utbildad i konceptet ATC Outdoor Box och det är genom att delta på konceptklasserna som man får tillgång till Boxen.
 
”Vi kan funktionell utomhusträning sedan länge men tar nu vårt träningskoncept ATC, Actic Training Circuit, till nästa nivå med vår Outdoor Box. Med Boxen och dess kompletta utrustning kan vi skapa roliga, varierande och utmanande träningspass med belastning - och med det får vi en större utväxling på träningen. Just detta är väldigt nytt för utomhusträning och extremt spännande” säger Jonas Lissjanis, Chief Product Officer på Actic Group.
 
De två första Outdoor Boxarna är placerade i Varberg och Karlstad som är två strategiskt viktiga städer för Actic som där har 3 respektive 5 anläggningar. Boxarna öppnar den 15e augusti och man kan få tillgång både genom max-kort, klippkort, regionsmedlemskap och outdoormedlemskap. 
 
”Att lansera en helt ny medlemskapstyp för Outdoor Box känns helt rätt. Som outdoor-medlem får man tillgång till samtliga klasser i Boxen. Actic Outdoor Box ger inte bara tillgång till utrustning och pass utan är också en samlingsplats för våra medlemmar” förklarar Jonas Lissjanis. 
 
Ett Outdoor-medlemskap kostar 299kr/månad, är bindingsfritt och har ingen startavgift. Boxarna har öppet så långt in på säsongen som det finns efterfrågan. 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB