Kurs i sociala medier

Är du aktiv inom gymbranschen och vill lära dig mer om hur du ska kommunicera och sälja på Facebook och Instagram?

Thommy Henningsson på VO2 Sportskompaniet och Peter Gregorics på sajts.se bjuder in gym och personliga tränare till heldagskurs - "Så når du framgång på Facebook & Instagram". Peter anses vara en av Sveriges mest kunniga på sociala media och har många både mindre och större gym som kunder och vägleder dem till framgångsrika kampanjer. Att vara aktiv på sociala medier är kostnadseffektivt om man vet hur man gör.

Thommy har drivit gym i 28 år och frilansar även som rådgivare åt andra gym, arrangerar konferenser som ”Lönsamhet & Framgång” och brinner för att få små och medelstora oberoende gym att drivas mera framgångsrikt. 

Kursen kring sociala medier var efterlyst av gymmen då flera gymföretag och Personliga Tränare upplever att de saknar kunskap för att optimera sin närvaro på sociala medier, hur de skapar effektiva kampanjer som ökar försäljningen. I detta forum får du både teori och praktik för att behärska detta.  

Den första kursen fylldes direkt med 15 deltagare och värd för kursen var Eleiko på deras fantastiska nya Campus i Halmstad. Nya kurser kommer att köras i Halmstad den 9 februari och den 6 april 2018.
 
Sociala medier utbildning
 
Ord från tidigare deltagare:
”Tack vare Peters kurs har jag lärt mig mycket mer om effektiv marknadsföring och hur jag får bättre utfall och fler följare på sociala medier. Jag uppskattade att vi jobbade praktiskt med steg för steg gå igenom och lära sig det man verkligen behöver för att bli framgångsrik med sociala media”.Rolf Munke 
Personlig Tränare Attraktiv Livsstil
 
Pris och anmälan: 
Kursavgift: Första deltagare betalar 2 950 kr och varje extra person från samma klubb betalar endast 950 kr. 
Samtliga priser exklusive moms.
 
Förutom själva utbildningen ingår fika samt lunch.
Begränsat till 15 deltagare per kurs.
 
Mer information och anmälan hittar du här >> 
 
Samarbetspartner:
Eleiko
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo