Boutique konceptet Row House växer

I Norden väntar vi fortfarande på att tillväxten bland boutique koncepten ska ta riktig fart. Senaste studiogymmet i USA som nu expanderar är Row House.

Row House, är en verksamhet som bygger på att man kör roddträning i olika format. Det grundades i New York 2014 av Debra Strougo and Eric Frohlich och har sedan dess vuxit. Nu har man tecknat licensavtal på ytterligare 47 studios som ska öppna inom kort. Målet är, att över hela USA, öppna 100 Row House studios till år 2022.
 
Row House är ett boutique fitness-koncept skapat med ett specifikt mål - att ge individer i alla olika former och förmågor en effektiv träning av hela kroppen. Intensiteten är hög och allt utförs i en gruppmiljö. Att köra roddträning är extremt effektivt där 85% av kroppens alla muskler involveras - och allt i en väldigt skonsam belastning.
 
Genom att erbjuda en mängd olika klasser med varierad intensitet och inriktning finns det alltid något pass som deltagaren klarar av. Du tränar på ett synkroniserat sätt med likasinnade. Row House menar - det finns ingen mening att träna olika muskelgrupper på olika dagar, när du istället i ett pass kan få en genomkörare av hela kroppen. Dessutom kan du förbruka över 800 kalorier per pass.
 
Via den synkroniserade träning får du en känsla av att tillhöra en gemenskap, du flyttar dina mentala spärrar och lär dig snabbt den teknik som behövs. Alla pass varar i 45-minuter, där musiken är en viktig faktor. Prestationen mäts och som deltagare kan du enkel övervaka dina framsteg.
 
Namn på passen är:
House
Body
Power
Restore
Full Row
Tune-Up
 
Rowhouse3
 
"Vi är glada att den ursprungliga utvecklingen av Row House konceptet nu lockar en mängd passionerade entreprenören att själva vilja öppna sin studio. Genom vår expansion kan nu våra unika program bli ett attraktivt alternativ för allt fler individer. Vi lovar ett de på ett skonsamt sätt, snabbt kommer i riktigt bra form”, säger Ramon Castillon, the president of Row House.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo