Anmäl dig till Lönsamhet & Framgång

Fredagen den 28 september är det dags för 6:e upplagan av succékonferensen Lönsamhet & Framgång. Inför årets konferens har arrangören satt samman en imponerande agenda med nationellt men även internationellt erkänt duktiga presentatörer!

Konferensen hålls på fantastiska ELEIKO CAMPUS i Halmstad, med en härlig hörsal, träningslokal och utrustning i världsklass samt med övriga lokaliteter och service ger konferensen det bästa förutsättningar för att bli en ny framgång!
 
Två parallella program
Precis som i de tidigare konferenserna så erbjuds 2 parallella programspår. Chefsspåret riktar sig till ägare och platschefer på gym och hälsoklubbar medan PT spåret riktar sig till Dig som huvudsakligen arbetar om Personliga Tränare, anställd eller i eget företag. Den inledande nyckelpresentationen – Konsten att fokusera med Christina Bengtsson är för båda spåren. 

Välkommen att ta del av en ytterst prisvärd heldag med bl.a. följande presentatörer:

Chefs spåret 
Konsten att fokusera – Christina Bengtsson                                              

Christina Bengtsson, en av Sveriges främsta experter på fokus - författare, internationell föreläsare och grundare av initiativet "Ignore to focus" som vill hjälpa den moderna människan att hålla fokus, i arbetet och i livet i allmänhet. Christina lär ut konkreta råd, om hur ta kommandot över våra tankar, inte bara i avgörande situationer, utan i livet stort. Hon vet värdet av fokus i vårt intensiva prestationssamhälle och hur vi sätter stopp för det tilltagande bruset i vår uppkopplade era.

Christina har inspirerat människor internationellt om konsten att fokusera genom sitt TEDx Talk "The art of focus". Hon har setts i internationell media, som gäst i Tv4 nyhetsmorgon och i SVT våren 2018. Christina är en sällsynt begåvad vägvisare, och har skapat en mästerlig enkelhet av ett annars mycket komplext ämne.

Boken ”Konsten att fokusera 10.9” ingår i medverkan.

Vinnande ledarskap & Vinnande försäljning – Henrik Peterson                                         
Här kombinerar Henrik i en 2-delad programpunkt, föreläsning med aktivt deltagande från deltagarna. Ett format som används allt oftare av de mest framstående utbildningsinstitutionerna.
 
Vinnande ledarskap - Vad är ledarskap, Vad är den viktigaste uppgiften. Coach/chef, Hur fördelar jag min tid? Mina tuffaste utmaningar, Vad förväntar sig mitt team?
Vinnande försäljning - Vad är säljkultur? Varför säljkultur? Nuläge? Önskat läge? Hur kommer vi dit?
 
Henrik har tidigare haft ledande tjänster inom SATS med också framgångsrikt drivit egna gym. Idag driver Henrik Starka Resultat som utbildar små och stora företag inom ledarskap och försäljning. Henrik är känd för sitt stora engagemang och energi, något som kommer bra till pass i detta forum.
 
De senaste om branschens utmaningar - Friskvårdsföretagarna
Gustav Wiel-Berggren, Näringspolitisk expert Almega, Friskvårdsföretagen berättar om bl.a. bindningstider på gymkort, branschens framtida krav på personliga tränare, arbetet för en ny folkhälsopolitisk agenda, som satsar på att ge gymföretag resurser för att aktivera vår befolkning.
 
Framgångsrikt Hälsoprogram för företag - Fredrik Steen
Fredrik är VD och grundare för friskvårdsföretaget OTR Sweden och i denna programpunkt berättar Fredrik om deras vinnande strategi för att lyckas med proaktivt friskvårdsarbete på företag. Då svenska gym endast når ca 20 % av den vuxna befolkningen finns det en jättemarknad som väntar på rätt hjälp från gymmen!
 
Fredrik har 15 år i friskvårdsbranschen, som instruktör, Personlig Tränare och som utvecklare av träningskoncept. 2010 startade han PT On The Run, där han var tidig med PT hemma hos kunden och Outdoor Challenge, friidrottbaserad utomhusträning i grupp, ett koncept som 9 år senare har 400 deltagare/år. Men, Fredriks senaste framgångar är med det nytänkande OTR – Hälsoprogram, där han bl.a. lyckats att bli en officiell friskvårdsleverantör till Volvo IT med över 1000 anställda.
 
Bygg ett varumärke som säljer – Björn Johansson 
I en omvärld där informationsflödet är gigantiskt och konkurrensen knivskarp - blir vikten av ett starkt varumärke allt mer avgörande. Konsumenten vill köpa trygghet från någon man kan lita på - det är här vikten av ditt varumärke kommer in. Starka varumärken ökar intäkterna, genom lägre priskänslighet och fler återkommande kunder. I denna föreläsning lär du dig de delar som måste ingå om du vill forma ett varumärke som säljer.
 
Björn är en mycket uppskattad föreläsare med uppdrag i hela Europa. I över 20år har Björn arbetat som lönsamhetskonsult för kommersiella gym inom management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet. Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 gymverksamheter i Norden. Utöver konsultverksamheten driver Björn gymbranschens enda b2b hemsida - www.gymbusiness.se
 
Inköpsmässa
För ägare & chefer ingår en tidseffektiv inköpsmässa med sju snabbmöten med noga utvalda leverantörer.
 
PT spåret 
Nyckelpresentationen – Konsten att fokusera med Christina Bengtsson inleder även i PT spåret.
 
A Christina
 
I övrigt så har arrangören och Eleiko Education tagit med de bästa utbildarna och presentatörerna satt samman attraktiva teoretiska och praktiska presentationer, allt för att inspirera Personliga Tränare till en framgångsrikare verksamhet. 
 
Jacob Sandström - Eleiko Education 
Mobilitet & Motion – en workshop runt hur man som PT kan identifiera rörlighetsbehovet för sina klienter, i vardagen och sportspecifikt.
Jakob brinner för mobilitets träning och förmågan att skapa rörlighet som kan appliceras i både vardagen och för att optimera träning.
 
Jakob Gudiol – Eleiko Education 
Kostföreläsning
Jakob ”Guddi” Gudiol är en välkänd profil i träningsbranschen, bloggare, Poddare, medförfattare till boken, ”Forma Kroppen och Maximera din prestation” (2011). Men det var med sin bok nummer 2, ”Skitmat – vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter äta det” (2014) som Jakob fick ett stort genomslag.
 
Anders Lindsjö – Eleiko Eduaction 
Eleiko Strenght Coach – workshop där praktik och teori varvas med smakprov ur Eleiko Strength Coach för ökad förståelsen för hur du på bästa sätt coachar i de olympiska lyften.
 
Anders Lindsjö är en av världens bästa coacher inom olympisk lyftning, skapare av Eleiko Strength Coach program, medförfattare till svenska tyngdlyftningsförbundets utbildningsprogram. Anders jobbar på nationella idrottsprogrammet i Helsingborg med utbildning i fysisk prestationsutveckling för 14 olika idrotter och ca 300 idrottare samt är rådgivare till förbund, klubbar och elitidrottare.
 
Björn Johansson – så här blir du en fullbokad PT
En framgångsrik PT vet att det är lika viktigt att behärska försäljningsprocessen som att vara duktig på själva PT-leveransen. I denna presentation ges flera tips och idéer som hjälper dig att paketera och marknadsföra dina tjänster mot rätt målgrupper och hur du snabbt kommer till avslut! Så kom och lyssna på hur du blir den mest anlitade PT:n på din ort.
 
Björn är en legend i branschen! Hans idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 av Nordens mest framgångsrika gym. Björn storhet ligger i att han ständigt utvecklas och gör det där lilla extra för att inspirera och leda andra till framgång. 
 
Peter Söderling – Sätt ditt PB som PT 
Efter 14 år som personlig tränare har Peter hittat fram till ett framgångsrikt förhållningssätt till sina klienter. I denna presentation kommer Peter för första gången beskriva de metoder och verktyg, förutom de traditionella, han som använder för att alltid vara fullbokad.
 
Speed Talks – Maximal inspiration på kort tid  
Med IGNITE TALK som modell presenteras några korta kärnfulla och inspirerande ämnen med fokus ge deltagarna konkreta tips och modeller att ta med hem och direkt använda i sina respektive verksamheter.
 
Deltagaravgift
Priset är 2 700 kr exkl moms per person. 
Vid anmälan - ange ”GymBus2018" som rabattkod för att få 500 kr per person i rabatt.
 
Grupprabatt 
Företag som anmäler 3 eller fler personer betalar 2 000 kr per person. 
Rabatten kan inte kombineras.   
 
I priset ingår
Heldagskonferens med frukostfika, lunch och em fika 
Goodiebag (bl.a med boken Konsten att fokusera 10.9). 
 
* För chefer/ägare ingår Pre Convention "TylöHelo Relax & Dinner" torsdag 27 september.
 
Anmälan
Du kan välja antingen "Chefs spåret" eller "PT spåret”. 
 
Arrangör är Thommy Henningsson på Lönsamhet & Framgång och huvudsponsor är Eleiko.

 

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo