Anmäl dig till Fitnessfestivalen 2018

Snart är det dags igen för Fitnessfestivalen - den årliga träffen riktad till branschen för träning och hälsa äger rum den 30 november - 2 december 2018. Detta är norra Europas största inspirationshelg för träning och aktiv hälsa.

Fitnessfestivalen äger rum på en yta på över 20 000 kvm och med en massa spännande utställare. En del av hela arrangemanget är "Scandinavian Club Business Days”. Det blir två dagar (den 30 november - 1 december) fyllda med kvalitativ information för beslutsfattare i klubbträningsindustrin. Här kan du delta på föreläsningar, träffa branschkollegor vid lunch & mingel samt Nätverksmiddag.

Föreläsarna till "Scandinavian Club Business Days” är handplockade experter och inspiratörer både från och utanför träningsbranschen – alla med högsta relevans för framtidens träningsbusiness. Seminarieprogrammet görs i år i samarbete med Sweaty Business – en uppskattad nyhetsplattform och podcast om träningsbranschen.

SCB 18

Några av höjdpunkterna i programmet är:

* Bygg en framgångsrik strategi i sociala medier - med tjejerna bakom podcasten Digitalsnack. De har järnkoll på sociala medier och ger väldigt bra instruktioner i exakt HUR man kan göra.

* Att bygga en stark community - Waldo och Louise från SPR Athlete Factory berättar om hur de byggt ett premium kampsports-boutique-koncept med två anläggningar i Stockholm.

* Customer Engagement and Customer Experience in Boutique Fitness - Barbara den Bak. Hon är grundare och ägare av boutique-kedjan "HIGH Studios” i Nederländerna. Här får vi ta del av hur man bygger ett framgångsrikt koncept från grunden. Barbara har tidigare föreläst på både IHRSA och FIBO.

* Världens svåraste enkla grej - med Niklas Bergh som var med och grundade Zound Industries. Niklas berättar om de bästa strategierna inom kommunikation och marknadsföring. Då specifikt mot lite yngre målgrupper, som Millennials och yngre.

* Presentationen "Kundbegeistring by Katarina" blir en föreläsning med humor, konkreta tips och verktyg inom bland annat förbättrad service och kundupplevelser.

Anmälan
Det är fri entré för upp till fyra (4) person per juridisk enhet, medan medföljande betalar självkostnadspris. Deltagare har även fritt inträde till Fitnessfestivalen under hela helgen för mässbesök. Arrangören godkänner endast klubbägare, platschefer eller inköpsansvarig för organisationer, vilka erbjuder en fysisk mötesplats för träning eller friskvård med inriktning på gymträning. Anmälan efter den 12 november debiteras med 1 395 kr exkl. moms per person för samtliga deltagare.
 
Nätverksmiddagen kommer detta år att arrangeras i anslutning till affärsområdet med en större betoning på mingel för att bjuda upp mer till just nätverkande. Middagsbiljett tillkommer för samtliga deltagare som vill vara med, kostnaden är 495 kr exkl. moms, inklusive dryckespaket. Middagen kommer att vara i mer tapasformat så att man enkelt kan röra sig i lokalen för att träffa gamla som nya kontakter. Nätverksminglet äger rum fredagen 30 november kl 18.00 - 23.00.

Anmäl dig och läs mer här >> 

Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo