Friskis&Svettis Göteborg söker Träningschef

Göteborgs största idrottsförening söker nu träningschef då nuvarande efter 12 år väljer att sluta. 

Vi söker dig som med driv, engagemang och god kompetens vill leda arbetet med träning och funktionärsskap in i en spännande framtid. Befattningen omfattar övergripande ansvar över föreningens träningsutbud samt träningsschema och att det leder till rörelseglädje för våra medlemmar.
 
Tränings- och funktionärsgruppen består av fem personer och för den gruppen har du budget-, verksamhet- och personalansvar. Du arbetar aktivt med att leda gruppen och ger stöd till medarbetarna i att nå uppsatta mål och strategier samt i att utveckla arbetssätt och rutiner. Du arbetar för att skapa en lustfylld arbetsmiljö där medarbetare engageras, motiveras och inspireras.
 
Tillsammans arbetar ni med att tillsätta ett för medlemmar attraktivt träningsschema, rekrytera, följa upp och kvalitetssäkrar det ideella uppdraget samt administrerar funktionärsskapet. Ni verkar för att våra funktionärer är motiverade och har goda förutsättningar för fortsatt engagemang.  
 
I din roll ingår du i ledningsgruppen som arbetar med att utveckla och stödja föreningens och rikstäckande övergripande mål och strategier. I samverkan med kollegor på kansliet arbetar du med att ta fram lokala mål och strategier som sedan delas in i individuella mål på medarbetarnivå. I tjänsten ingår omvärldsbevakning samt att följa upp utfall av vårt utbud med analys och strategi för utveckling. Samarbete med andra föreningar och vår riksorganisation är en del av vardagen. 
 
Friskis2
 
Detta är en självständig tjänst som kräver goda administrativa och kommunikativa egenskaper där arbetet utförs i dialog med kollegor både på anläggningar och på kansli. 
 
Kvalifikationer:
* flerårig erfarenhet av chef- och ledarskap samt budgetarbete 
* god förmåga att leda och motivera medarbetare
* dokumenterad utbildning eller arbetslivserfarenhet av träning
* god ekonomisk förståelse
* förståelse av att arbeta i ideell förening
 
Vi vill också att du:
* har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
* har god social förmåga och är förtroendeingivande
* är analytisk och strukturerad med god administrativ förmåga 
 
Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis är meriterande. 
 
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, provanställning tillämpas.  Kollektivavtal: Almega - Unionen.
 
Vill du veta mer?
Du är välkommen att maila Verksamhetschef Thomas Fredrikson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller HR-chef Andreas Strömberg Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. 
 
Beskriv i din ansökan hur du arbetat med ovanstående kvalifikationer. 
Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 7 februari via detta ansökningsformulär >>
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB