Sökes - Affärsdriven Business Coach

Vi söker en Business Coach med stort intresse för träning och kost.

Som business coach kommer du arbeta med försäljning och support till befintliga och nya gymkunder i hela Sverige av våra varumärken Foodboox, Weight Trainer och ForMe.

Du utbildar gym ägare och personal i våra produkter och koncept samt coachar dem i försäljnings- och affärsstrategier, för att på så sätt öka försäljningen av våra produkter samt öka medlemsantalen på respektive gym. 

Du kommer även att representera Benchmark group på mässor. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning gentemot gymbranschen eller tidigare haft en ledande befattning som gymägare eller liknande. 

Som person är du affärsmässig, har ett stort eget driv, är prestigelös och ödmjuk samt ansvarstagande.

  • Foodbox är ett nytt koncept med 8 färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt.
  • Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.
  • ForMe handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående!
Placeringsort: Helst Västerås men för rätt person är vi öppna för diskussion.Du blir anställd i Benchmark group som ägs av entreprenörerna Per Sundström och Frank Angelini med över 25 års erfarenhet från branschen. 
 
Låter detta intressant för dig?
I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm AB. 
Välkommen med din ansökan via www.norenlindholm.se senast den 21 december.
Har du frågor om tjänsten ring Anders eller Sara på 021-81 18 88.
Rate this item
(0 votes)

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo