Print this page

Säkerställ ditt gyms intäkter

Gymbranschen står möjligtvis inför sin största utmaning någonsin. Det gäller att agera på en mängd olika vis.

Det finns en överhängande risk att en stor del av intäkterna snabbt försvinner på grund av att dina kunder pausar eller hoppar av sitt medlemskap. Konsekvenserna av det har ingen vinnare.
 
Vi på NG Dialogue vill hjälpa till och säkerställa era intäkter. Genom en av våra tekniska lösningar kan vi skapa "ett aktivt comittment” från era kunder. Det handlar om en vädjan av få deras fortsatta support och vare er trogna i dessa tuffa tider.  
 
Även om de ekonomiska konsekvenserna av Corona kommer att bli allvarliga för hushållen är er träningsavgift en blygsam ekonomisk investering. Denna summa kan absolut de flesta av era kunder kunna tänka sig bidra med för att det lokala gymmet skall få finnas kvar även efter detta virus slut.
 
Se exempel är - på hur denna vädjan kan se ut >>
 
Liknande aktivitet har skett i Danmark med ett positivt resultat. Ta tillfället i akt och kontakta oss för att köra denna engångskampanj. Er investering är endast 2 900 kr. Dessutom reducerar vi trafikkostnaden med 50%.
 
Självklart hjälper vi till och skapar ert individuella utskick.
 
För er som redan är vår kund - ni erhåller självklart denna kampanj utan extra kostnad.
 
Kontakta oss på NG Dialogue så snart som möjligt >>

 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Latest from Björn Johansson

Related items