Digital tradeshow hos Core Health & Fitness

Att vi lever i en tid av ovisshet och osäkerhet är en stor underdrift. Coronapandemin har förändrat vardagen för oss alla på fler än ett sätt både som yrkesmän och privatpersoner.

Men – ur elände kommer oftast något positivt! Många är vi som gjort både små och stora förändringar för att anpassa oss till rådande situation. Vi ska inte glömma bort att produktivitet boostas i kris och det är trots allt väldigt härligt att se alla lösningar, initiativ och goda gärningar som skapas och utförs.
 
Som ett svar på de inställda mässorna och som en motsats till social distansering bjuder Apirosport in till en digital tradeshow hos sin huvudleverantör Core Health & Fitness. 
 
Här får du bland annat en djupdykning bland de mest populära produkterna inom Core Health & Fitness varumärken StairMaster, Schwinn, Nautilus och Star Trac men också vara med på världsreleasen av några riktigt heta produktnyheter! Du får dessutom även en inblick i Cores testlabb och lära dig mer om deras innovationsprocess.
 
 
Välkommen önskar vi på Apirosport.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB